Baby Monitor

Nu se pot gasi produse care sa coincida cu selectia.

Unul dintre cele mai esentiale produse care nu trebuie sa lipseasca din camera bebelusului este chiar un baby monitor, pentru a te asigura ca il supraveghezi in orice moment si ca este tot timpul in siguranta. Dispozitivul este un sistem monitorizare bebelusi, care foloseste tehnologia wireless prin care ai acces la imagini si sunete din camera copilului, fara sa fii propriu-zis in acelasi loc cu el. Citeste in continuare si afla cat de important este sa ai un astfel de dispozitiv, mai ales daca ai un bebelus plin de energie si neastamparat.

Supraveghere constanta video si audio 

Vrei sa fii la curent cu tot ce face copilasul tau in orice moment al zilei, dar, in acelasi timp, treburile casnice iti raman, de cele mai multe ori, nerezolvate? Prin intermediul unui monitor bebe ai acum ocazia de a-ti desfasura activitatile linistit, fara sa fii nevoit sa fii in permanenta cu fiul sau fiica ta. Dispozitivul este conceput atat in varianta video, cat si audio, insa multi utilizatori prefera sa cumpere monitorul de bebelusi dotat cu ambele functii. Pe langa faptul ca iti auzi ingerasul cum gangureste in fiecare moment al zilei, vei putea sa il si vezi cum gesticuleaza, cum se joaca, cum adoarme si cum se trezeste.

Fii alaturi de cel mic zi si noapte

Exista unele dispozitive de monitorizare bebelusi care sunt dotate si cu senzori, activandu-se atunci cand simt miscare. Astfel, aparatul nu trebuie sa functioneze in gol in timpul noptii, ci se activeaza doar cand cel mic da semne ca se trezeste si are nevoie de compania unuia dintre parinti. Nu-l lasa pe cel mic sa planga prea mult pana cand il poti consola, fii alaturi de el in fiecare moment din zi si din noapte. In plus, dispozitivul iti va fi de un real ajutor pentru a nu rata niciun moment important, cum ar fi primul cuvant.

Descopera gama de dispozitive de monitorizare a bebelusilor pe care ti-o punem la dispozitie si cumpara un baby monitor care sa te ajute sa fii la curent cu toate activitatile micutului tau, fara sa ratezi vreun moment important. In plus, asigura-te ca cel mic este in orice moment in siguranta, afland in timp real daca plange, gangureste, adoarme sau se trezeste. Nimeni nu a spus ca a fi parinte este usor, insa dispozitivele de acest fel iti pot usura considerabil munca.