Bean Bags

Nu se pot gasi produse care sa coincida cu selectia.

Bean Bags sunt piese de mobilier confortabile si versatile, care au devenit foarte populare in ultimii ani. Acestea sunt cunoscute sub numele de fotolii bean bag sau fotoliu puf si pot fi folosite atat de adulti, cat si de catre copii. Bean Bags sunt create din materiale moi si pufoase, cum ar fi spuma sau burete, care se ajusteaza perfect formei corporale, oferind o senzatie de confort si relaxare.

In oferta Mama.ro, fotoliile bean bag sunt disponibile intr-o varietate de forme, dimensiuni si culori, astfel incat sa se potriveasca cu orice decor si sa se adapteze nevoilor si preferintelor fiecarui utilizator. Fotoliile bean bag copii sunt mai mici, fiind perfecte pentru copii, pentru a se relaxa sau pentru a viziona filmul sau serialul de animatie preferat, pentru a se afunda intr-o imbratisare pufoasa in timpul lecturii sau pentru a se juca si discuta cu prietenii sau fratii. Este un tip de mobilier extrem de versatil, potrivit pentru orice tip de camera si pentru orice colt al acesteia.

Confort, siguranta si originalitate in camera copilului

Bean Bags sunt o alegere ideala pentru copii, deoarece sunt moi, confortabile si sigure. Fotoliile bean bag pentru copii pot avea culori vii si modele amuzante, care le vor atrage atentia si ii vor face sa se simta confortabil si in siguranta. Materialele textile din care sunt fabricate la exterior sunt usor de curatat, indiferent ca fotoliul este utilizat in camera copiilor sau in exterior, in zilele calde de vara. 

In ceea ce priveste fotoliile bean bag mai mari, acestea sunt ideale pentru adolescenti si pentru parinti, in momentele de relaxare, in timpul vizionarii unui film sau al auditiei pieselor muzicale preferate. Si aici vei gasi o serie larga de forme si culori, care se potrivesc cu orice decor si care induc o senzatie de confort si relaxare maxima. Chiar daca pot fi mai mari, fotoliile bean bag sunt usor de mutat si pot fi utilizate atat in camera de zi, cat si in camera de dormit.

Bean bags sunt fotolii confortabile si versatile, care se incadreaza in orice decor, in orice camera si in orice colt al casei si care ofera o senzatie de confort si relaxare in siguranta, atat pentru copii, cat si pentru parintii lor.  Versatilitatea, siguranta utilizarii si confortul adus fac din bean bags o alegere atat de populara pentru camera copilului, indiferent de varsta si de preocuparile acestuia.