Despre noi

Cum a incoltit samanta magazinului „mama.ro”?

Ne-am intrebat cum ar arata o lume ideala pentru noi, in care am gasi tot ce ne este necesar pentru copii intr-un singur loc. Pornind de aici, am cautat sa aducem doar calitate de top sau, cum spunem noi, sa treaca testul „am cumpara asta pentru copiii nostri? Este destul de sigura, calitatea este suficient de inalta, astfel incat sa ofere siguranta copiilor si liniste in mintea parintilor?”

Apoi totul a urmat cursul natural, adaugand parteneri de renume, produse variate si gandindu-ne intotdeauna la „client”, adica la copii.


De ce sa ne alegi pe noi?

Lucram in fiecare zi pentru a castiga si a pastra încrederea clienților noștri. Reusim acest lucru prin oferirea unei game largi de produse, prin intermediul partenerilor nostri, intreprinderi mici si mijlocii,  prin oferirea unor preturi convenabile si extinderea constanta a selecției de produse.

Si, nu in ultimul rand, reusim asta demonstrand ca suntem un magazin de incredere, ca respectam toate criteriile legale si, cel mai important, ca ne putem tine de cuvant. Ne putem tine de cuvant atunci cand vine vorba despre stocuri, disponibilitatea unui produs si livrarea acestuia. Ne putem tine de cuvant prin a-ti livra un produs care corespunde asteptarilor tale, prin eforturile pe care le facem astfel incat imaginile si descrierile produselor ca reprezinte cat mai acurat detaliile si caracteristicile acestora, astfel incat sa ai siguranta ca ai ales exact acel lucru de care aveai nevoie.

Ne imbunatatim constant serviciile, astfel incat sa te simti in siguranta atunci cand comanzi de la noi si sa te simti multumit. Oferim garanție conform legislatiei in vigoare si garanții extra acordate direct de producatori pentru anumite produse. De asemenea, primesti consultanță gratuită pentru toate produsele din portofoliu.

Echipa noastra

Maria

Head of Content Management
Words High Wizard

Gabriela

Senior Content Manager
Words Guru

Laurian

Managing Partner
E-Commerce Powerful Wizard

Stefan

Developer
Tech Guru

Adrian

Business Development Manager
Communications Master

Beneficii

Website sigur si serios!

Ca dovada a faptului ca ne tinem de cuvant si respectam toate criteriile legale, website-ul „mama.ro” a primit marca Trusted.ro.

Marketplace specializat
cu zeci de mii de produse

Primul marketplace din Romania dedicat copiilor. Alege dintre zeci de mii de produse de la comercianti parteneri, importatori si unici distribuitori.

Puncte de fidelitate

Te rasplatim cu puncte de fidelitate.

Livrare rapidă pentru produsele din stoc

Ajunge la tine in 48 de ore

Plateste online,
in siguranta

Plateste online in siguranta, cu carduri cadou, sau in rate fara dobanda.