Geanta Termoizolanta

Articolele 1-12 din 21

Pagina
pe pagina
Setati ascendent
  1. Geanta carucior termoizolanta pentru alimente Olmitos Grey Stars
    PRP: Pret standard 149,00 Lei Pret special 109,00 Lei

Articolele 1-12 din 21

Pagina
pe pagina
Setati ascendent

O geanta termoizolanta este un ajutor important pentru transportarea si pastrarea in siguranta a alimentelor in timpul calatoriilor cu bebelusul. 

Ce este o geanta termoizolanta si din ce materiale este realizata

Gentile de acest tip sunt realizate din materiale care pastreaza continutul cald sau rece pentru un timp mai indelungat, astfel ca atat mancarurile, cat si bauturile sau medicamentele copiilor pot fi pastrate in conditii optime. 

Aceste genti de protectie pentru mancare si bauturi au un strat izolant, alcatuit din spuma poliuretanica sau neopren si cu o captuseala interioasa din folie de aluminiu. La exterior, geanta este realizata din diverse materiale, care sunt rezistente la apa si care sunt usor de curatat.

Exista genti de diferite dimensiuni. O geanta termoizolanta mica este utila pentru un singur copil si poate fi depozitata cu usurinta chiar in cosuletul caruciorului, in timp ce o geanta mai mare este recomandata in cazul mai multor copii si chiar pentru intreaga familie, permitand umplerea sa cu diverse alimente si gustari. 

Unde poate fi folosita geanta termoizolanta

Geanta termoizolanta este utila in mai multe situatii printre care in parcuri, pastrand gustarile pentru bebelusi proaspete pentru mai mult timp. Parintii, bunicii sau bonele pot depozita intr-o astfel de geanta fructe, apa sau sucuri si, chiar daca afara va fi cald sau frig, alimentele si bauturile vor putea fi consumate la o temperatura adecvata.

Geanta termoizolanta este deosebit de folositoare si in calatoriile cu masina sau la picnicurile cu copilul, unde nu este acces la apa si la o sursa de foc pentru prepararea unui biberon cu lapte astfel ca biberonul deja pregatit si pastrat in conditii bune va putea fi consumat fara probleme.

O alta intrebuintare a gentii termoizolante de dimensiuni mari poate fi la plaja, pentru ca mentine reci bauturile si fructele pentru intreaga familie, inclusiv pentru copii, chiar daca temperaturile de afara sunt ridicate.