Papusi Barbie

1 articol

pe pagina
Setati ascendent
  1. Barbie - Barbie iubitoarea de catelusi
    179,90 Lei

1 articol

pe pagina
Setati ascendent

S-a creat o adevarata controversa in ceea ce priveste papusa Barbie atat in generatiile anterioare, cat, mai ales, si in generatiile din prezent. Multi dintre parinti considera ca fiica lor ar putea sa isi creeze o imagine gresita despre ceea ce inseamna frumusetea, existand riscul sa dezvolte, ulterior, complexari si neimpliniri. Cu toate acestea, copiii trec cu vederea aspectul psihologic de care parinti isi fac griji si se bucura de beneficiile pe care le obtin din jocul cu papusa. Cele mai importante dintre acestea sunt amintite in cele de mai jos.

Imbunatatirea creativitatii

Dupa ce trec de stadiul de bebelusi, copiii incep sa dezvolte un izvor infinit de creativitate si o resursa interminabila de creare a unor noi povesti si idei interesante. Din fericire, papusa Barbie are o influenta pozitiva in aceasta privinta, mai ales prin faptul ca fiica ta incepe sa isi exprime primele opinii si gusturi despre stilul vestimentar, alegand haine pentru papusi Barbie. In colectia noastra de papusi vei gasi si sirene, pe care fetita ta sa le foloseasca in crearea unor povesti de-a dreptul captivante si pline de magie. 

Idei de cariere de succes

Stiai ca pe langa stimularea creativitatii fetitei tale, papusa Barbie poate avea o influenta pozitiva si in ceea ce priveste o cariera de succes? Exista o multime de lucruri pentru papusi Barbie care ii pot sugera meseria, cum ar fi uneltele de gatit pentru un bucatar, instrumente medicale pentru o papusa medic sau asistenta etc. Astfel, fiica ta are acces de la o varsta frageda la informatii despre unele dintre cele mai de succes cariere, aspirand catre ele.

Responsabilitate si independenta

O papusa Barbie Fashionistas este de un real ajutor pentru copilul tau in ceea ce priveste dezvoltarea simtului organizational, al responsabilitatii si al independentei. Acesta trebuie sa se asigure ca hainutele si obiectele sunt mereu aranjate, puse la locul lor atunci cand nu mai sunt folosite, pentru ca totul sa fie ordonat. In plus, se poate imbunatati si jocul de rol, in care fetita ta creeaza un intreg statut in jurul papusii. Ii ofera o cariera, pasiuni, prieteni si activitati pe care adora sa le petreaca in timpul liber. 

Arunca o privire pe site-ul nostru si descopera o colectie bogata de papusi Barbie, care sa fie pe placul fiicei tale. Alege din gama larga de jucarii cu diverse cariere, tinute, animale de companie, preocupari si ofera-i copilului tau o bucurie de care se va atasa din prima clipa.