Set Doctor Copii

Articolele 1-12 din 17

Pagina
pe pagina
Setati ascendent
 1. Trusa medicala cu 9 elemente din lemn Ecotoys 4501
  PRP: Pret standard 156,00 Lei Pret special 130,00 Lei
 2. Trusa medicala cu 7 elemente din lemn Ecotoys Little Dentist - PH10D002
  PRP: Pret standard 94,00 Lei Pret special 78,00 Lei
 3. Set de joaca pentru copii cu 19 accesorii Ecotoys HC507013 - Doctor
  PRP: Pret standard 192,00 Lei Pret special 160,00 Lei
 4. Trusa de doctor din lemn Ecotoys 4503, 10 elemente, Multicolor
  PRP: Pret standard 135,00 Lei Pret special 112,00 Lei
 5. Set magnetic Corpul Uman Melissa and Doug
  79,90 Lei

Articolele 1-12 din 17

Pagina
pe pagina
Setati ascendent

Una dintre temerile cu care se confrunta multi copii este vizita la medic, chiar si atunci cand este vorba despre o simpla consultatie. De aceea, este important ca parintii sa ii pregateasca si sa ii familiarizeze pe cei mici cu ce implica o astfel de vizita, iar una dintre cele mai bune metode este joaca de-a doctorul, pentru care este necesara o trusa doctor copii. 

Prin schimbul de roluri, in care copilul este, pe rand, medic si pacient, acesta va putea invata in ce consta, in general, o consultatie medicala si cum se desfasoara aceasta, precum si ce instrumente va folosi doctorul. Astfel, cei mici nu se vor mai speria atunci cand vad halatul alb al medicului sau stetoscopul, de exemplu. 

Ce elemente poate cuprinde un set de doctor pentru copii? 

Diversitatea de modele de set doctor copii este una foarte mare, care cuprinde de la seturile simple, cu principalele instrumente medicale folosite de un doctor, cum ar fi stetoscopul, seringa, termometru sau bisturiu, pana la seturile cele mai complexe, care contin si accesorii pentru micul medic, ca de exemplu, uniforma sau sort, ochelari si insigna. Aceste seturi pot fi gasite la un pret la fel de diferit, in functie de complexitatea setului respectiv si de materialul din care sunt realizate. 

O astfel de gama variata poate fi gasita in magazinul nostru, mama.ro, unde pot fi gasite atat truse din plastic si de mici dimensiuni, cat si o trusa doctor copii lemn sau chiar o trusa de doctor veterinar, pentru cei care iubesc foarte mult animalele, acestea fiind jucarii pentru copii de orice varsta, care pot descoperi chiar dorinta de a practica aceasta meserie in viitor. 

Totodata, joaca de-a doctorul contribuie la dezvoltarea gandirii logice si a abilitatilor de ingrijire ale copiilor, precum si la invatarea despre empatie, o calitate importanta pentru oameni.