Accesorii Alaptare

1 articol

pe pagina
Setati ascendent

1 articol

pe pagina
Setati ascendent

Poti face ca alaptarea sa fie mai placuta si mai confortabila pentru tine, ca mamica, dar si pentru bebe, alegand accesoriile din aceasta categorie. Produsele sunt concepute pentru a oferi o experienta fericita si pentru a veni in sprijinul mamicilor in aceasta etapa minunata.

  • Recipiente colectare lapte matern

Daca alaptezi, ai nevoie de recipiente colectare lapte matern. Acestea sunt realizate pentru a fi usor de utilizat si de curatat si pentru a asigura o colectare eficienta de lapte matern. Mamicile pot strange astfel mai rapid laptic de la san, economisind timp pretios.

  • Recipiente stocare lapte matern

Laptele matern are proprietati deosebite pentru sanatatea bebelusului, iar pastrarea alimentului in conditii propice nu altereaza aceste beneficii. Stim cat este de important acest aspect, astfel ca iti oferim recipiente stocare lapte matern din materiale sigure si non-toxice, pe care pot fi postate etichete, pentru a gestiona cu usurinta cantitatile de lapte colectate. 

  • Sal pentru alaptare

Salul pentru alaptare iti ofera intimitatea mult dorita in locurile publice, acoperind complet sanul si copilul cand alaptezi. Designul sau permite contactul vizual dintre mama si copil. Salul este confortabil pentru bebelus, fiind realizat din materiale usoare si respirabile, care il feresc de praf, supraincalzire si elimina factorii disturbatori care il pot distrage atunci cand se hraneste.

Alaptarea este una dintre cele mai frumoase perioade din viata unei mamici, in timpul alaptarii creandu-se o conexiune puternica intre ea si bebe. Poti face ca acest moment sa ramana intim si sa fie confortabil pentru tine si bebelus, alegand accesoriile potrivite din magazinul nostru.