Biberoane si Tetine

Articolele 1-12 din 56

Pagina
pe pagina
Setati ascendent

Articolele 1-12 din 56

Pagina
pe pagina
Setati ascendent

Alegerea biberoanelor si a tetinelor este un subiect important de pe agenda parintilor, pentru ca acestea pot influenta modul in care micutul se hraneste si cum se simte in timpul mesei.

Sunt mai multe recomandari in ceea ce priveste alegerea produselor potrivite, iar cele mai importante sunt urmatoarele:

  • Materialul – biberoanele pot fi realizate din diverse materiale, fiecare cu caracteristicile sale. Printre cele preferate se afla sticla care este un material durabil si usor de curatat. Exista si biberoane din plastic, mai usoare si mai usor de intretinut, dar trebuie avut in vedere sa  nu contina BPA (Bisfenol-A). Printre cele mai apreciate de catre copii si parinti sunt biberoanele cu tetine din silicon;
  • Forma si fluxul tetinei – tetinele sunt de diferite tipuri, in functie de forma lor si de fluxul pe care il permit. Exista tetine ortodontice sau anatomice, care sunt adaptate cavitatii bucale a bebelusului, dar pot fi si tetine cu forma rotunda sau care imita forma sanului. De asemenea, sunt si tetine anti-colici, care impiedica aerul sa patrunda si sa fie ingerat de micut odata cu laptele.  Este important sa existe compatibilitate intre biberon si tetina, pentru ca parintii sa nu fie nevoiti sa cumpere un set nou de fiecare data cand trebuie schimbata tetina sau biberonul.

Produsele din aceasta categorie sunt variate, astfel incat pentru fiecare bebelus poate fi gasit un biberon si o tetina care sa i se potriveasca si sa-i satisfaca din plin necesitatile de hranire. 

Pe langa biberoane si tetine de diferite dimensiuni, din diferite materiale si cu diverse avantaje, tot in aceasta categorie se afla si accesorii utile pentru intretinerea si curatarea lor, cum ar fi solutii sau perii de curatare special concepute in acest scop. 

Foarte util pentru bebelusii care sunt hraniti cu formula de lapte este si uscatorul de biberoane, care se prezinta ca o cutie de depozitare in care se pastreaza biberoanele, vesela si tacamurile bebelusului dupa ce au fost spalate, fiind astfel ferite de microbi.