Tobogane Copii

Articolele 1-12 din 62

Pagina
pe pagina
Setati ascendent

Articolele 1-12 din 62

Pagina
pe pagina
Setati ascendent

Una dintre atractiile principale ale unui loc de joaca o reprezinta intotdeauna un tobogan copii, cu ajutorul caruia copii isi exerseaza abilitatile de catarare, isi dezvolta capacitatea de a-si coordona miscarile si care le ofera in acelasi timp momente de pura bucurie si distractie fara limite. In categoria Tobogane copii vei gasi articole cu ajutorul carora vei putea aduce magia locului de joaca in casa ori in gradina ta. Ii poti oferi astfel celui mic propriul spatiu in care sa exploreze inaltimile si sa alunece controlat descoperind gravitatia si imaginandu-se super-erou sau super-eroina.

Un tobogan pentru copii este o jucarie pentru toate varstele, o sursa inepuizabila de distractie, care dezvolta in acelasi timp abilitatile motorii. In oferta Mama.ro sunt incluse tobogane care pot fi utilizate in interiorul sau in exteriorul casei, disponibile in diferite dimensiuni si culori, astfel incat copiii sa se poata bucura de o experienta de joaca personalizata. 

Beneficiile unui tobogan pentru copii 

In afara de distractia pura, un tobogan pentru copii poate oferi multe beneficii pentru dezvoltarea copilului. In primul rand, folosirea lui, care implica urcatul unor scari, asezarea corespunzatoare inainte de coborare si alunecarea controlata cu ajutorul bratelor si o anumita pozitie a corpului, imbunatateste abilitatile motorii si coordonarea intre diverse parti ale corpului. 

Diferentele de inaltime fata de sol dezvolta capacitatea copiilor de a face fata riscului si de a-si depasi fricile. Toboganele pot de asemenea sa stimuleze creativitatea copiilor, incurajandu-i sa exploreze si sa experimenteze, sa isi imagineze diferite situatii inspirate din lumea povestilor si a filmelor de animatie.

Tipuri de tobogane copii

Alegerea toboganului potrivit trebuie sa tina cont de varsta copilului, de masurile de siguranta adaptate acesteia si de spatiul disponibil pentru instalare. Pentru copii mici, poti opta pentru un tobogan gonflabil, in care nu exista riscul lovirii de elemente dure din constructia sa. Toboganul gonflabil este o solutie optima si pentru spatiile mici din casa ori gradina, intrucat permite asamblarea si dezasamblarea usoara, precum si mutarea si transportul facil al acestuia. 

Daca varsta copilului o permite, poti opta pentru un tobogan mare, care va fi fixat in interior ul casei sau, cel mai adesea, la exterior, in curte, gradina sau livada, constituind un punct de atractie pentru jocul individual sau in grup. 

Indiferent de locul in care este montat si de varsta copilului, toboganul ofera o experienta de joaca distractiva si benefica pentru dezvoltarea lui. Este o solutie excelenta pentru parintii care vor sa se asigure ca cei mici petrec timp de calitate jucandu-se, departe de dispozitivele electronice.