Accesorii Scaune Auto

Nu se pot gasi produse care sa coincida cu selectia.

Scaunele auto pentru copii sunt esentiale pentru siguranta si confortul copilului in timpul calatoriei cu masina. Scaunele pot fi usor accesorizate cu diverse produse pentru a face calatoria mai confortabila si mai distractiva pentru copil. In categoria Accesorii Scaune Auto se includ o serie de articole pe care le poti achizitiona pentru copilul tau, mai ales in cazul in care frecventa si durata calatoriei cu automobilul sunt mari. Jucarii, parasolare, reductoare, organizatoare, masute calatorie, aparatori de insecte, oglinzi posterioare si huse antitraspiratie pot spori confortul si pot alunga plictiseala celui mic in timpul mersului cu masina. 

Jucarii, pentru o calatorie mai distractiva

Un accesoriu popular pentru scaunele auto pentru copii este reprezentat de jucarii. Acestea ofera copiilor o metoda distractiva de a petrece timpul in timp ce se calatoresc si pot fi de ajutor in alungarea plictiselii. Jucariile pot fi legate de manerele scaunului auto pentru copii sau se pot atasa prin alte sisteme de prindere.

Parasolare

Un parasolar auto pentru copii este un accesoriu important pentru a-l proteja pe cel mic de soare si de toate neplacerile expunerii in timp ce calatoreste cu masina. Va fi ferit astfel de disconfortul ocular, de arsurile pielii sau de insolatii. Parasolarele pot fi ajustate pentru dimensiuni diferite si ajuta la prevenirea supraincalzirii copilului sau a transpiratiei in scaun.

Reductoare

Reductoarele sunt articole textile care se potrivesc in scaunele auto pentru copii pentru a oferi mai mult confort celui mic. Acestea pot fi umplute cu materiale moi si contribuie la prevenirea supraincalzirii sau a umezelii din scaun.

Organizatoare

Sub denumirea de organizatoare se includ accesorii care pot fi atasate la scaunele auto pentru copii pentru a permite parintilor sa le depoziteze lucrurile. Se pot aranja in siguranta jucarii, biberoane si alte lucruri esentiale pentru calatorie.

Masute calatorie

Pe masute calatorie atasate scaunelor auto, copii pot sa se joace sau sa manance in timpul mersului cu masina, fara a scapa jucariile sau a imprastia mancare peste tot. Pot purta o discutie fata in fata cu jucaria de plus preferata si isi pot aseza cartea de citit pentru o rasfoire usoara a paginilor. Masuta poate fi un ajutor insemnat in prevenirea plictiselii la drum lung si poate oferi cadrul confortabil pentru o gustare.

Aparatori de insecte

In zilele si serile calduroase de vara, copiii trebuie protejati impotriva intepaturilor de insecte care provoaca disconfort si pot fi sursa unor alergii serioase. Calatoria cu masina nu permite intotdeauna aplicarea unor substante repelente, de aceea achizitia de aparatori de insecte protejeaza copilul de aceste probleme. Aparatorile de insecte sunt huse protectoare sau plase care se monteaza in jurul scaunului auto si il apara pe cel mic de musafiri nepoftiti. 

Oglinzi posterioare

Atunci cand copilul este mic, iar scaunul auto este montat in sens invers directiei de mers a masinii, parintele care conduce are nevoie sa il supravegheze pe cel mic. Aici intervine importanta unei oglinzi posterioare. Aceasta se monteaza pe tetiera scaunului din spate, iar parintele poate vedea astfel bebelusul prin oglinda retrovizoare a masinii. Cel mic se poate privi si singur in oglinda, ceea ce poate fi o sursa de amuzament si isi poate observa mama sau tatal tot prin oglinda. Astfel de produse au un design atractiv pentru copii si pot prezenta elemente suplimentare care il pot incita pe bebelus.

Calatoriile mai lungi intr-un scaun auto pot fi obositoare, plictisitoare si generatoare de disconfort pentru copii, oricat de comod ar fi scaunul in care stau, dar, cu ajutorul accesoriilor pentru scaunul auto, timpul petrecut in masina poate fi mai distractiv si permite desfasurarea de activitati diferite in conditii de siguranta si confort.