Protectie Sertare si Usi Copii

Articolele 1-12 din 23

Pagina
pe pagina
Setati ascendent

Articolele 1-12 din 23

Pagina
pe pagina
Setati ascendent

Chiar daca se afla sub supravegherea constanta a parintilor, copiii se pot lovi si accidenta foarte usor. Inca de la primii pasi, acestia devin foarte curiosi si dornici sa exploreze, motiv pentru care nu ezita sa deschida orice sertar si orice usa care le sta in cale. 

Deschiderea brusca a unui sertar sau a unei usi poate fi periculoasa pentru copii, care se pot lovi foarte usor. In plus, intr-o fractiune de secunda, acestia pot lua din dulap obiecte ascutite, medicamente si alte lucruri cu care s-ar putea rani. Aceste situatii pot fi prevenite prin utilizarea unor accesori de protectie sertare si protectie usi copii.

Mai putine riscuri pentru copii, mai multa liniste pentru parinti

In fiecare locuinta exista dulapuri sau sertare la care copiii nu trebuie sa aiba acces. Poate fi vorba despre un setar cu pastile sau detergenti, spre exemplu. Pentru a le impiedica accesul si pentru a preveni riscurile, exista sisteme de siguranta care se pozitioneaza pe suprafata mobilierului (birou, noptiera, dulap) sau electrocasnicului (frigider, masina de spalat). 

Aceste dispozitive de siguranta sunt potrivite pentru majoritatea suprafetelor si se monteaza foarte usor. Mecanismele de aparare elimina din grijile parintilor care vor sa asigure un nivel ridicat de siguranta pentru bebelusi si copii.