Protectie Colturi Mobila Copii

5 Articole

pe pagina
Setati ascendent
  1. ZOPA - Set 4 protectii pentru colturi
    19,00 Lei
  2. ZOPA - Set 8 protectii pentru colturi
    24,00 Lei
  3. ZOPA - Set 4 protectii pentru colturi, din spuma
    19,00 Lei

5 Articole

pe pagina
Setati ascendent

In prezent, parintii pot alege dintr-o diversitate de articole si accesorii destinate sigurantei copilului. Fie ca e vorba despre bebelusi sau copii mai mari, acestia sunt deseori predispusi la cazaturi si lovituri, deoarece sunt energici si dornici sa exploreze. Inca de la primii pasi ai copilului, parintii trebuie sa isi ia toate masurile de precautie si sa reduca la minim riscurile ca cel mic sa se accidenteze. 

Colturile ascutite ale mobilei sunt un real pericol. Aici poate fi vorba despre colturi masa, colturi pat, colturi dulapuri sau colturile ascutite ale oricarei piese de mobilier din casa. Pentru a elimina riscurile, parintii pot sa monteze protectii colturi mobila. 

Colturile mobilierului nu vor mai reprezenta un risc  

Loviturile si impactul cu muchia sau coltul unei piese de mobilier pot fi foarte violente pentru bebelusi. Astfel de situatii pot fi prevenite prin utilizarea unor protectii colturi din silicon, care ofera un plus de siguranta copiilor si mai multa liniste parintilor, pentru ca un motiv de ingrijorare dispare instant. 

Montarea de protectie colturi pentru copii prezinta mai multe avantaje. In primul rand, inseamna mai multa siguranta pentru bebe. In al doilea rand, protectiile sunt foarte usor de instalat si indepartat, fara a fi nevoie de materiale speciale pentru a fi montate sau indepartate. De asemenea, protectia din silicon este un articol subtil din punct de vedere estetic, integrandu-se rapid in designul camerei. 

Protectia pentru colturile mobilierului face parte din sistemele de siguranta pentru copii, reprezentand un accesoriu accesibil pe care parintii il pot monta rapid pe colturile patului sau altor piese de mobilier din casa.