Produse Cosmetice

Nu se pot gasi produse care sa coincida cu selectia.

In timpul sarcinii, nu vei face doar schimbari vestimentare, ci este recomandat sa utilizezi si cosmetice speciale, concepute din ingrediente naturale, care sunt sigure atat pentru pielea ta, cat si pentru pielea bebelusului. Din fericire, exista o gama variata de produse cosmetice prezente pe piata, care sunt special elaborate pentru femeile insarcinate. 

Afla ce produse cosmetice trebuie sa eviti daca esti gravida!

Pentru a fi sigura ca nu te vei confrunta cu nicio complicatie sau reactie adversa, te incurajam sa folosesti produse cosmetice pentru gravide odata ce ai aflat ca esti insarcinata. Iata ce ar trebui sa eviti:

  • retinoizi, din cauza continului ridicat de vitamina A (considerata a fi daunatoare pentru copilul nenascut);
  • acid salicilic – dupa utilizari indelungate si multiple, produsele pot avea acelasi efect ca administrarea aspirinei;
  • soia – din cauza nivelului ridicat de estrogen, produsele pe baza de soia pot inrautati petele pigmentare;
  • machiaj – produsele de machiaj care fac parte din categoriile „necomedogene” sau „nonacneice” sunt considerate sigure si nu reprezinta nicio problema pentru bebelus, dar nici pentru tine. De evitat sunt, insa, cele care contin ingredientele amintite mai sus, dar si ftalati sau game exclusiv minerale. 

Oferta pusa la dispozitie pe site-ul nostru este una sigura, atent verificata de specialisti pentru ca tu si copilasul tau sa fiti in completa siguranta.