Harta si Glob Pamantesc

1 articol

pe pagina
Setati ascendent
  1. Space Mission Globe Fascinations
    446,90 Lei

1 articol

pe pagina
Setati ascendent

Harta si globul pamantesc sunt principalele modalitati prin care copilul poate sa descopere cat mai multe informatii despre minunile care il inconjoara, starnindu-i, astfel, curiozitatea. Daca vrei sa ii asiguri o educatie geografica inainte sa inceapa scoala sau daca vrei sa ii oferi sprijin in timpul orelor de geografie, harta Romaniei si harta Europei sunt un punct bun de plecare. Bineinteles, cel mic va fi curios sa descopere si harta lumii. Spre bucuria sa, multe dintre atlase cuprind harta politica a lumii, harta Europei tari si capitale etc. 

Ce gasesti pe o harta?

Asigura-te ca gasesti un atlas cat mai cuprinzator, care sa curprinda informatii despre fiecare loc din lume. Din fericire, in oferta site-ului nostru vei gasi atlase care cuprind harta lumii tari, harta Europa tari, harta Africii, harta Asiei etc. De asemenea, este inclusa si harta turistica a Romaniei, in care sunt prezentate toate obiectivele din tara care merita vizitate cel putin o data. Cu alte cuvinte, o harta prezinta orase, tari, continente, rauri, mari, oceane, diverse regiuni din lume, alaturi de o legenda explicativa.

De ce sa cumperi un glob pamantesc?

Mult mai interesant decat o harta se dovedeste a fi chiar un glob pamantesc interactiv, care ii ofera copilului tau posibilitatea de a invata intr-o maniera distractiva cat mai multe despre orasele, tarile si continentele existente in lume. Exista, de asemenea, si o harta glob pamantesc, insa in varianta 3D, copilul tau va intelege mult mai bine cum sunt continentele, marile si oceanele asezate. Site-ul nostru iti pune la dispozitie si varianta de glob pamantesc iluminat, mult mai atractiv, devenind un adevarat punct de atractie pentru cei mici, mai ales dupa lasarea serii. In oferta mama.ro vei descoperi si glob pamantesc copii mici, special conceput pentru acestia, usor de inteles si de folosit.

Daca toate variantele pe care ti le-am prezentat anterior nu ti-au atras atentia si vrei sa iti surprinzi copilul cu o harta glob cum nu a mai vazut, poti lua in considerare globul pamantesc levitant, care creeaza un efect vizual unic si apreciat atat de adulti, cat si de copii. Datorita tehnologiei avansate care consta in levitatia magnetica, globul este suspendat in aer. Copilul curios care descopera geografia cu toate frumusetile ei va imbratisa imediat ideea acestui glob pamantesc, invatand de drag pentru orele de la scoala. 

Stimularea pasiunii pentru geografie

Micului explorator trebuie sa ii fie stimulata pasiunea pentru geografie si curiozitatea pentru lumea inconjuratoare, astfel incat sa invete in pura initiativa si nu mecanic. Nu multi copii sunt pasionati de geografie, dar, cu siguranta, globul pamantesc 3D, iluminat si cel levitant le pot starni fie si pentru putin interesul pentru aceasta materie.

Daca esti in cautarea unor astfel de rechizite scolare care sa starneasca atentia, interesul si curiozitatea copiilor, atunci iti recomandam sa iti in considerare oferta vasta pusa la dispozitie de mama.ro, un portal web conceput pentru parinti si copii. Datorita varietatii generoase de produse, cei mici au sansa de a opta pentru rechizite fascinante, care sa le faciliteze procesul de invatare.