Jucarii Dentitie

Articolele 1-12 din 106

Pagina
pe pagina
Setati ascendent
 1. Inel Gingival Din Silicon, Mombella, CIupercuta Curry
  PRP: Pret standard 27,00 Lei Pret special 22,00 Lei
 2. INEL GINGIVAL DIN SILICON, MOMBELLA - VEVERITA ALBASTRA
  PRP: Pret standard 31,00 Lei Pret special 24,00 Lei
 3. Jucarie senzoriala 3 in 1 – Kokoro
  PRP: Pret standard 227,00 Lei Pret special 189,00 Lei
 4. Manusa dentitie din silicon roz Weigo
  PRP: Pret standard 30,00 Lei Pret special 18,00 Lei
 5. Manusa dentitie din silicon mint Weigo
  PRP: Pret standard 30,00 Lei Pret special 18,00 Lei

Articolele 1-12 din 106

Pagina
pe pagina
Setati ascendent

In primele luni de viata, bebelusul trece prin numeroase transformari, ca urmare a dezvoltarii acestuia, transformari care sunt insotite adesea de momente de agitatie pentru bebelus si stres pentru parinti. Unul dintre momentele care marcheaza trecerea bebelusului la o noua etapa de dezvoltare este eruptia dentara, care este insotita, de cele mai multe ori, de durere care poate fi insa ameliorata cu ajutorul unor jucarii dentitie. 

Care este perioada eruptiei dentare? 

Cu toate ca, in mod fiziologic, cresterea dintilor ar trebui sa aiba loc in incepand cu varsta de 6 pana la 12 luni, cum insa fiecare organism este diferit, eruptia dentara poate incepe inca de la varsta de 3 luni. Aceasta este si perioada in care se recomanda ca bebelusilor sa le fie oferite jucarii realizate din silicon sau alte materiale, sterilizabile, astfel incat cei mici sa le poata baga in gura fara niciun risc. 

Folosirea unor astfel de jucarii ii poate ajuta pe bebelusi sa mai calmeze din durerea resimtita la nivelul gingiilor, ca urmare a cresterii dintilor, chiar inainte de a ajunge in faza de eruptie. 

Ce fel de jucarii sunt indicate pentru dentitie? 

Formele in care pot fi gasite jucariile pentru dentitie sunt foarte variate, in magazinul mama.ro putand fi gasite jucarii in diferite forme – de fructe sau animale, de exemplu – dar care sa fie usor de tinut in mainile mici ale bebelusilor, realizate din materiale sigure si care pot fi puse la congelator, deoarece daca sunt reci, efectul de calmare a durerii este mai eficient. 

Pentru acest lucru, unele dintre jucariile destinate bebelusilor alese adesea de parinti pentru perioada eruptiilor dentare sunt cele cu gel de racire, care au nevoie sa fie puse la congelator. Acestea mai poarta numele si de jucarii refrigerante pentru dentitie. 

De asemenea, acest tip de jucarii mai pot avea si diferite accesorii, zornaitoare sau in culori intense, pentru a fi cat mai atractive pentru cei mici.