Carucioare Sport Pliabile

Nu se pot gasi produse care sa coincida cu selectia.

Parintii urmaresc pentru copiii lor articole de transport de calitate, dar care sa le aduca si lor multiple avantaje. Din acest motiv, un carucior sport pliabil este foarte popular in randul copiilor cu varsta de peste 7 luni, fiind o alegere perfecta pentru adultii cu o viata activa, care petrec mult timp in parcuri cu copiii si care au nevoie de o transportare usoara, confortabila si rapida a celor mici.

Ce este un carut sport pliabil

Un carut sport pliabil este un carut destinat transportarii copiilor de peste 7 luni, care stau bine in sezut. Plierea este foarte importanta la un carucior de acest tip, care, in pozitie stransa, are, de regula, o forma de umbrela - de aici si denumirea sa de carucior sport tip umbrela. Asadar, carucioarele sport exceleaza la capitolul flexibilitate, in fata altor carucioare.

Avantajele unui carucior pliabil

Un carucior pliabil este o alegere buna pentru toate familiile cu copii mici, aducand urmatoarele avantaje importante:

  • este usor de manevrat

Un prim avantaj al acestui tip de carucior este ca poate fi manevrat cu usurinta. Aceasta caracteristica importanta a sa deriva din constructia speciala (suspensii, roti mici, sisteme de franare), dar si din faptul ca este un produs care nu cantareste mult. De regula, aceste carucioare au o greutate de pana in 15 kilograme, ceea ce inseamna ca pot fi manevrate fara probleme si de catre bunici.

  • este usor de transportat

Un carucior pliabil copii mai are un beneficiu major: datorita faptului ca se pliaza cu usurinta, poate fi depozitat in portbagajul masinii, poate fi transportat in tren sau in autobuz. Totodata, il poti lua in considerare si ca un carucior pliabil avion, in cazul in care faci o calatorie in tara sau in afara tarii cu acest mijloc de transport, impreuna cu copilul.

  • are dotari specifice

Carucioarele sport pliabile sunt concepute, de regula, cu cateva detalii de baza: un scaun care se poate inclina, o copertina extensibila, tava pentru gustari, suport pentru pahare, cos de depozitare. 

  • se pliaza rapid si usor

Faptul ca un carucior pentru copii se poate strange sau desface cu usurinta este util pentru parintii, bunicii sau bonele care, de multe ori, trebuie sa faca lucruri diverse in acelasi timp. De obicei, un astfel de carucior se pliaza cu rapiditate si usurinta, folosind o singura mana, acest lucru fiind de mare folos, mai ales cand copilul trebuie tinut cu cealalta mana.

Ce caracteristici sunt importante la un carucior pliabil

Alegerea unui carucior pliabil nu este dificila, ci trebuie tinut cont de urmatoarele caracteristici:

  • Varsta, greutatea si inaltimea copilului - acesti trei parametri sunt foarte importanti pentru alegerea caruciorului potrivit. Tine cont de specificatiile producatorului si alege produsul perfect pentru copilul tau si pentru tine!
  • Usurinta de pliere - un carucior tip umbrela este foarte folositor, avand in vedere ca se pliaza rapid, iar in pozitie stransa nu ocupa mult spatiu. Alegerea unui astfel de produs este una inspirata, atat pentru transportul in exterior, cat si in interior.
  • Dimensiunea in stare normala si la impachetare - carucioarele trebuie transportate, de cele mai multe ori, in masina pana in parc sau pana in alt loc in care parintii ii plimba pe cei mici. Datorita acestui aspect, trebuie tinut cont, la achizitia unui carucior, de dimensiunile pe care acesta le are atat desfacut, cat si strans. Astfel, se poate sti daca articolul incape in portbagaj.  

In concluzie, un carucior sport pliabil este o alegere foarte buna pentru transportarea copiilor care au depasit varsta de 7-8 luni. Faptul ca acest tip de carut este usor de manevrat, de pliat si de transportat este util atat pentru parinti, cat si pentru bone si bunici, facand din orice plimbare una relaxanta atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari.