Trambuline Copii

Articolele 1-12 din 74

Pagina
pe pagina
Setati ascendent
 1. Spingos - Plasa siguranta pentru trambulina 305 cm cu 6 stalpi Interior
  Nota review:
  100%
  5
  PRP: Pret standard 229,00 Lei Pret special 189,00 Lei
 2. Springos - Plasa siguranta pentru trambulina 366 cm cu 8 stalpi exterior
  PRP: Pret standard 259,00 Lei Pret special 239,00 Lei
 3. Scara pentru trambulina de metal, universala, 90 cm, D-01-U
  PRP: Pret standard 130,00 Lei Pret special 108,00 Lei
 4. Trambulina R-Sport 252 cm (8FT)
  PRP: Pret standard 1.244,00 Lei Pret special 1.036,00 Lei
 5. Trambulina R-Sport 314 cm (10FT)
  PRP: Pret standard 1.386,00 Lei Pret special 1.155,00 Lei

Articolele 1-12 din 74

Pagina
pe pagina
Setati ascendent

Una din cele mai populare jucarii de exterior este trambulina, o platforma elastica fixata pe o rama metalica, insotita de cele mai multe ori de o plasa de protectie. Mediul controlat si sigur in care copiii se pot juca reprezinta principalul motiv pentru care din ce in ce mai multi parinti cauta sa achizitioneze o trambulina de calitate! 

Trambulinele vin in diverse dimensiuni, forme si culori, asa ca exista multe optiuni din care o persoana poate sa aleaga. Unele trambuline au fost confectionate pentru a fi folosite pe rand, de cate un copil, in timp ce altele pot fi utilizate de mai multi in acelasi timp, astfel incat cei mici sa se distreze impreuna, fara a se certa pentru ca n-au rabdare sa le vina randul. 

Care sunt caracteristicile trambulinelor pe care trebuie sa le ai in vedere? 

Pentru a-i asigura buna functionare, fiecare trambulina pentru copii are o greutate maxima admisa, care trebuie respectata de cei care intentioneza sa o foloseasca. In caz contrar, copiii se pot rani in timp ce se joaca. De asemenea, trambulina este adesea folosita pe perioada sezonului calduros, iar cand vremea se raceste, urmeaza sa fie depozitata in interior. 

Trambulinele sunt create cu materiale de inalta calitate, tocmai pentru a le oferi un caracter durabil si rezistent, indiferent de cat de mult sunt folosite. Platforma elastica poate fi confectionata din mai multe materiale si fiecare dintre ele vine cu un set de beneficii si dezavantaje. 

De cate tipuri poate sa fie plasa de protectie a trambulinei? 

Exista trambuline pentru copii atat cu plasa interioara, cat si cu plasa exterioara, iar varianta ideala depinde de modul in care jucaria urmeaza sa fie utilizata. 

Spre exemplu, trambulinele cu plasa interioara ofera un spatiu redus de sarit, dar sunt ideale pentru copiii mai mici. Cele cu plasa exterioara asigura un spatiu mai mare, dar cel care o foloseste trebuie sa-si controleze cu atentie sariturile. 

Relaxare si exercitiu fizic in acelasi timp!  

Pe langa factorul distractiv pe care il asigura trambulinele, copiii care le folosesc pentru a se juca isi consuma energia intr-un mod benefic pentru sanatatea lor. Sariturile efectuate pe trambulina reprezinta o forma de cardio care duce la o mai buna circulatie a sangelui si intarirea muschilor. 

Produsele de tip trambulina copii pe care ti le punem la dispozitie pe Mama.ro sunt perfecte pentru dezvoltarea copilului tau, intrucat il incurajeaza sa petreaca mai mult timp afara! In plus, trambulina este jucaria ideala pentru copiii care isi doresc sa faca sport intr-un mod distractiv.