Arme de Jucarie

Nu se pot gasi produse care sa coincida cu selectia.

Vrei sa iti surprinzi copilul cu arme de jucarie? Desi multi parinti au o atitudine reticenta cu privire la astfel de jucarii, alegand sa le interzica, parerea psihologilor este contrara. Conform studiilor efectuate de-a lungul timpului de psihologi cu experienta, s-a descoperit ca cei mici tind sa nu se dezvolte in intregime din punct de vedere emotional si social, daca le este interzisa folosirea unor jucarii care, in aparenta, sunt violente. 

Bineinteles, totul trebuie sa decurga in limite normale si sub supravegherea unui adult care poate lua initiativa si opri jocul in cazul in care traseul sau nu este unul sigur pentru copii. Cu alte cuvinte, daca esti in cautarea unor arme de jucarie pentru a imbogati colectia de activitati de acasa, te invitam sa descoperi gama noastra de produse, in care sunt incluse jucarii cu o multime de modele, culori, forme si dimensiuni. 

Beneficiile educative ale jucariilor in forma de arme pentru copii

Contrar asteptarilor, jocul prin folosirea armelor de jucarie poate ajuta la imbunatatirea relatiilor de prietenie cu cei din jur, dar si la dezvoltarea capacitatii de a lucra in echipa pentru invingerea inamicului comun. De asemenea, contribuie si la dobandirea unor abilitati sociale, determinandu-i pe copii chiar sa dezvolte o gandire strategica si analitica.