Scaune Birou Copii

Nu se pot gasi produse care sa coincida cu selectia.

De la primele teme din viata de scolar in clasa pregatitoare si pana la implinirea varstei majoratului, biroul face parte din existenta copilului, asigurand cadrul si suportul pentru lucrul individual si chiar pentru distractie. Copiii petrec mult timp la masa de studiu, fie pentru aprofundarea cunostintelor predate la scoala, fie pentru divertisment sau activitati creative si au nevoie de scaune birou copii confortabile si potrivite etapei de crestere astfel incat coloana sa stea in pozitie corecta si sa nu afecteze dezvoltarea corespunzatoare a sistemului osos si muscular. Categoria Scaune Birou Copii include articole diverse, scaune fixe sau rotative, reglabile, din materiale diferite, potrivite diferitelor categorii de varsta ale copilului si etapelor de crestere, in diverse culori si modele.

Cum alegi un scaun de birou copii potrivit?

Pentru elevul de clasa pregatitoare sau de clasa I, scaunul trebuie sa aiba caracteristici care fac posibila chiar de la început sederea dinamica, sa permita copilului sa isi schimbe periodic pozitia, de la inclinat in fata la rezemat de spatar. Un scaun de birou copii trebuie sa fie ergonomic, adica sa fie in perfect acord cu forma spatelui, sa se poata regla potrivit inaltimii copilului si sa aiba un grad ridicat de confort. Scaunele conventionale, fixe, nu se pot regla si nici ajusta in functie de nevoile copilului si ar putea fi potrivite atunci cand cel mic nu are inca teme si nu petrece foarte mult timp la birou.

Atunci cand sunt la masa de lucru, copiii trebuie sprijiniti in orice moment sa stea nu numai confortabil, ci si ergonomic, pentru a preveni durerile de spate. Forma tapiteriei, captusirea scaunului, spatarul care se poate balansa  joaca un rol important. Ele încurajeaza copilul sa adopte constant o nouă postura si promoveaza sederea dinamica, aspect important pentru circulatia sangelui, corecta oxigenare a creierului si evitarea deformarii coloanei din cauza pozitiei defectuoase. 

De asemenea, scaunele rotative sunt atractive pentru cei mici, permitand asezarea si ridicarea de la birou fara a muta scaunul, dar si deplasarea catre diferite obiecte si zone ale camerei intr-un mod eficient si distractiv totodata.

Scaune birou pentru fete si baieti

Alegerea culorii potrivite a scaunului de birou este importanta pentru copil. Pentru fete, te poti orienta catre culori deschise, alb, roz, nuante pastel diafane, in timp ce pentru baieti ai putea merge pe negru, maro, kaki, albastru, verde sau gri.

Preturile din magazin sunt potrivite oricarui buzunar, iar produsele pot fi achizitionate periodic in cadrul unor promotii avantajoase. Aboneaza-te la notificari de la magazinul nostru si vei afla care sunt perioadele de reduceri, noutatile si promotiile valabile.