Landouri Bebelusi

Nu se pot gasi produse care sa coincida cu selectia.

Plimbarea cu nou-nascutul sau cu bebelusul pana cand este capabil sa stea in sezut trebuie sa aiba loc in conditii de siguranta si maximum de confort, indiferent ca se realizeaza in carucior sau cu masina. In casa fiecarei familii cu un copil mic trebuie sa existe un landou bebe, care este un sistem de transport care asigura o pozitie perfect orizontala a celui mic, in deplin acord cu necesitatile corpului sau si cu stadiul de crestere in care se afla. Un landou bebelusi este proiectat sa ofere un mediu confortabil si sigur pentru copil in timp ce se relaxeaza sau se odihneste, la plimbare sau calatoria cu masina.

In Categoria Landouri Bebelusi se regasesc articole care indeplinesc toate normele de siguranta si confort pentru categoria nou-nascuti si bebelusi, landouri care se pot folosi impreuna cu anumite modele de carucioare, landouri care se fixeaza in centurile de siguranta ale masinii in timpul mersului cu automobilul si landouri care pot fi folosite ca patut in casa ori in timpul iesirilor.

Pana la ce varsta se recomanda folosirea landoului?

Un bebelus poate sta in landou pana la varsta de 6-9 luni, in functie de marimea acestuia si de cat de mult a crescut. De obicei, este nevoie de un landou bebelusi pana cand copilul a ajuns la o greutate suficient de mare pentru a sta in siguranta in carucior sau intr-un scaun auto pentru copii. Este important sa urmezi recomandarile producatorului in ceea ce priveste greutatea maxima admisa, pentru a evita orice risc de accidentare. Aceasta limita se situeaza in jur de 9-10 kg, in functie de specificatiile fabricantului landoului. Este important sa monitorizezi semnele de crestere ale bebelusului si sa il transferi in carucior sau scaun auto pentru copii atunci cand este necesar.

La ce trebuie sa fii atent/-a cand cumperi un landou?

Landourile pentru bebelusi se pot achizitiona dintr-o varietate de modele, marimi si culori. Atunci cand alegi un landou pentru copil, este important acesta sa fie potrivit pentru greutatea si lungimea bebelusului si sa prezinte orice alte caracteristici speciale pe care le doresti, cum ar fi un spatiu pentru depozitare sau protectie pentru soare.

Este important sa iei in considerare confortul copilului atunci cand alegi un landou pentru bebe. Asigura-te ca are o saltea confortabila si un spatiu generos pentru copil sa se miste si sa se odihneasca in siguranta. Totodata, in functie de modul in care va fi folosit, in carucior, in masina sau ca patut portabil, verifica daca landoul are hamuri si alte sisteme de prindere pentru a te asigura ca cel mic este in siguranta in toate momentele.

Pentru primele luni din viata bebelusului, pozitia corecta este cea perfect orizontala, care ii asigura o distributie optima a greutatii corporale pe suprafata de contact si conditiile cresterii si dezvoltarii in conformitare cu nevoile sale. Folosirea unui landou pentru plimbare sau calatoria cu masina poate fi solutia optima pentru asigurarea confortului si sigurantei celui mic pana la implinirea varstei de 6-9 luni sau atingerea unei greutati corporale de 9-10 kg.