Masina cu Telecomanda

Nu se pot gasi produse care sa coincida cu selectia.

In momentul in care trebuie cumparat un cadou pentru un baietel, una dintre primele alegeri pe care o fac oamenii este masinuta. Desi gama de astfel de jucarii este una foarte variata, cea mai apreciata de cei mici este masina cu telecomanda. 

Posibilitatea de a controla modul si directia in care se misca o masinuta este foarte incitanta pentru copii, aceasta joaca ajutandu-i sa exploreze mediul si locurile din jurul lor intr-o maniera amuzanta si distractiva. 

Cat costa o masina cu telecomanda? 

Pentru cei care se intreaba cat costa o masina cu telecomanda este important de retinut ca exista tipuri si modele de astfel de jucarii interactive pentru orice buget. In general, pretul unei masinute care este controlata cu ajutorul unei telecomenzi este influentat de o serie de factori, de la dimensiune si modul de manipulare, la brand si viteza. 

De exemplu, o masina de curse cu telecomanda va putea avea un pret mai mare decat o masina care reprezinta o replica – la o anumita scala fata de varianta reala – a unui autoturism care poate fi intalnit pe strazile din oras. Acest lucru se datoreaza faptului ca o astfel de masina va avea o putere mai mare si, implicit, o viteza mai mare. In schimb, o masina de pompieri cu telecomanda nu trebuie sa functioneze cu o viteza foarte mare, fiind potrivita pentru copii mai mici, care abia deslusesc modul de functionare a acestora.  

De asemenea, pentru baietii mai mari, care sunt pasionati de masini si de viteza, se poate alege o masina cu telecomanda de drifturi, care poate fi gasita si in magazinul nostru, mama.ro. Aceasta presupune o manevrare speciala, fiind totodata usor de manipulat datorita telecomenzii cu care este dotata. Astfel ca si performantele si modul de utilizare pot influenta costul unei masinute cu telecomanda. 

Care sunt cele mai populare masini cu telecomanda? 

Cu toate ca exista si masini pentru un buget mic, dar care nu sunt foarte performante si au o dimensiune mai mica, unele dintre cele mai populare modele de masini cu telecomanda sunt cele care fie sunt replici ale unor marci recunoscute, cum ar fi Jeep, Audi sau Ferarri, cat si masini din desene animate preferate de copiii din ziua de astazi, ca de exemplu, Monster Truck, de la Hot Weels, sau Fulger McQueen. 

Si tipul de telecomanda influenteaza popularitatea si costurile unei astfel de jucarii pentru copii. Este preferata o telecomanda usor de utilizat si cat mai practica, dar care sa aiba o raza buna de actiune. 

Daca pentru copiii mai mici, telecomanda cu butoane este mai des aleasa, in cazul celor care au o varsta mai mare, pot fi alese masini cu telecomanda in forma de volan sau chiar care se pot controla dintr-o bratara sau un ceas, care se poarta la mana. Aceasta din urma va permite controlarea masinii prin intermediul gesturilor facute cu mana respectiva. Este lesne de inteles ca pentru o astfel de telecomanda este necesara o tehnologie mai performanta, care implica si un pret mai ridicat.