Termometru Bebelusi

9 Articole

pe pagina
Setati ascendent
 1. Babymoov - Set pentru ingrijire 9 piese, Matcha
  PRP: Pret standard 171,00 Lei Pret special 147,00 Lei
 2. Termometru digital fara contact cu infrarosu HAXE KFT-22, display luminat mare
  PRP: Pret standard 94,00 Lei Pret special 65,00 Lei
 3. Neno – Termometru infrarosu multifunctional, dispozitiv medical T02
  229,00 Lei
 4. Neno – Termometru multifunctional cu doua moduri de utilizare, dispozitiv medical T07
  269,00 Lei
 5. Neno – Termometru infrarosu multifunctional, dispozitiv medical T05
  269,00 Lei

9 Articole

pe pagina
Setati ascendent

Un termometru bebelusi este unul dintre accesoriile cele mai populare pentru familiile cu copii mici. Parintilor li se spune inca din maternitate ca trebuie sa aiba in casa un termometru pentru a masura temperatura bebelusului si de a-i verifica starea de sanatate atunci cand da semne ca nu se simte bine.

Ce termometre sunt necesare pentru un bebelus

Optiunile in materie de termometre sunt urmatoarele:

 • Termometre care masoara temperatura corpului - cele mai populare sunt acum termometrele digitale si flexibile. Un termometru digital afiseaza electronic temperatura masurata. Unele dispozitive retin mai multe valori ale temperaturii, iar in acest mod parintii pot monitoriza evolutia temperaturii, analizand daca si cum fluctueaza aceasta, inclusiv la administrarea antitermicelor. In cazul bebelusilor, cel mai indicat este sa se masoare rectal temperatura, valoarea fiind cea mai apropiata de adevar;
 • Termometre de baie  - si acestea sunt utile in viata cu un bebelus, pentru ca masoara temperatura apei. Folosind un termometru apa, parintii pot sti daca apa este optima pentru baia micutului. Specialistii au pareri impartite in legatura cu acest subiect: unii spun ca apa de baie trebuie sa aiba intre 34 si 35 °C, altii ca temperatura ideala este de 37 °C, atat cat masoara si temperatura lichidului amniotic;
 • Termometre de camera - si termometrele de camera sunt o achizitie care trebuie trecuta pe lista de cumparaturi in momentul aparitiei unui copil. In camera micutului, temperatura ideala trebuie sa se situeze intre 21-24 °C, iar cu un astfel de instrument pot fi asigurate cele mai bune conditii pentru un somn linistit si confortabil.

Termometrele pentru bebelusi trebuie sa fie eficiente si sa masoare temperatura intr-un mod care sa nu provoace disconfort, mai ales daca se utilizeaza rectal. In acest caz, este indicat ca termometrul sa aiba un capat flexibil si sa fie unul modern, care se citeste rapid si usor.