Poarta Siguranta Copii

Nu se pot gasi produse care sa coincida cu selectia.

Poarta siguranta copii este un articol de importanta vitala intr-o locuinta cu scara interioara sau exterioara, care iti poate proteja copilul impotriva unor cazaturi periculoase. Oricat de mult ti-ai dori sa il supraveghezi in fiecare secunda, stii ca nu este posibil sa elimini toate pericolele din jurul lui, mai ales ca este capabil sa exploreze tot ce il inconjoara, sa incerce sa escaladeze, sa urce si sa coboare trepte si sa priveasca in josul scarii, sfidand orice instinct de conservare.

Pentru a evita situatii critice, o poarta protectie scari copii este un mod eficient de a instala o bariera fizica care poate limita accesul copiilor la zone cu potential de risc din casa. Aceasta se instaleaza la capatul scarilor, impiedicandu-i pe bebelusi sa urce sau sa coboare scarile singuri. Aspectul acestui articol pentru siguranta copiilor se aseamana cu un gard care izoleaza scara sau zona din casa la care nu vrei sa ajunga nazdravanul tau. Toate aceste sisteme de protectie sunt prevazute cu o usa de acces care poate fi deschisa de parinte pe ambele parti.

Cum integrezi o poarta siguranta copii in locuinta?

Stii ca este un accesoriu absolut necesar pentru siguranta copilului tau in cazul in care ai o scara interioara in locuinta si te-ai obisnuit cu ideea modificarilor aduse in structura peretilor. O poarta siguranta copii se monteaza insa usor, prin presiune sau insurubare in patru puncte de sustinere cu ajutorul barelor telescopice din dotare si nu presupune gauri in parere sau in podea. Se pozitioneaza intre pereti sau suprafete laterale orizontale dure si se fixeaza prin insurubare sau rotire pana devin stabile in pozitie.

Portile pot fi fabricate din diferite materiale, cum ar fi lemn sau metal, si pot fi finisate cu diferite culori sau texturi, astfel incat sa se potriveasca cu decorul din casa, fara a-ti influenta cu nimic design-ul interior din locuinta.

Cum alegi poarta siguranta copii potrivita?

Poarta de siguranta pentru copii poate fi echipata cu diferite elemente pentru un nivel suplimentar de siguranta. De pilda, poarta montata la capatul de sus al scarilor poate fi prevazuta cu sisteme de inchidere si deschidere cu cheie, cu sisteme de inchidere cu buton sau cu maner, astfel incat sa poata fi accesata cu usurinta de catre adulti, dar sa fie greu de deschis de catre copii. In functie de nevoile tale si de varsta celui mic si abilitatile lui, vei alege sistemul de inchidere, optand pentru cea mai sigura varianta.

Poate fi util sa adaugi si un gardulet sau un gard de protectie pentru copii, pentru a preveni caderile de pe balcon sau de pe fereastra. 

Poarta de siguranta pentru copii trebuie adaptata la dimensiunile spatiului in care doresti sa o montezi, astfel incat sa se potriveasca cu orice forma sau dimensiune a scarilor. Daca vrei sa o instalezi in preajma unei scari exterioare, trebuie sa te asiguri ca materialul din care este confectionata este rezistent la factorii de mediu, cel putin pana cand va creste copilul astfel incat sa nu mai ai nevoie de ea. 

Alege din oferta Mama.ro poarta de siguranta pentru copii adaptata spatiului din casa in care vrei sa o montezi si nevoilor de protectie a celui mic si te vei bucura mult mai linistit/-a de viata de parinte, avand siguranta ca cel mic este ferit de pericolul unei cazaturi pe scari.