Cantar Bebelusi

2 Articole

pe pagina
Setati ascendent
  1. ZOPA - Cantar bebelusi digital, de la 0,02 grame – la 20 kg
    199,00 Lei
  2. ZOPA - Cantar bebelusi digital 2 in 1: masoara greutatea si inaltimea
    399,00 Lei

2 Articole

pe pagina
Setati ascendent

Monitorizarea greutatii bebelusului tau este o sarcina importanta de care trebuie sa tii cont pentru a te asigura ca cel mic se dezvolta sanatos. O greutate prea mica poate indicata prezenta unor anormalitati sau a unor potentiale probleme de sanatate, care trebuie sa fie discutate cu medicul specialist inainte ca acestea sa devina periculoase. 

Cantarul electronic pentru bebelusi

Daca esti in cautarea unui cantar bebelusi pe care sa il folosesti regulat, cel mai probabil iti vei dori o varianta avansata, cum ar fi un cantar electronic bebelusi. Spre deosebire de cel clasic, cel electronic afiseaza mult mai precis greutatea micutului, oferindu-ti, astfel, posibilitatea de a tine un jurnal saptamanal. In acest fel, vei vedea care este ritmul in care micutul tau castiga in greutate.

Multe dintre aceste produse sunt dotate cu functii complexe si multiple, cum ar fi indicatoarele de baterie, de subgreutate sau supragreutate, astfel incat sa iti fie mult mai usor sa identifici in cazul in care ceva nu este in regula. Principala caracteristica pe care un cantar pt bebelusi trebuie sa o indeplineasca este sa fie echipat cu o tavita care sa indeplineasca trei criterii importante: confort, siguranta si versatilitate. 

Un alt aspect pentru care trebuie sa acorzi atentie este si sursa de alimentare. De regula, cel mai popular cantar pentru bebelusi este acela care functioneaza pe baza de baterii, fiind astfel usor de transportat. Site-ul nostru iti ofera o multime de modele de cantare special concepute pentru bebelusi pe care sa le iei in considerare, dotate cu functii cat mai diverse, astfel incat sa obtii un rezultat precis. Asigura-te ca ai grija ca bebelusul tau sa primeasca toata atentia de care are nevoie pentru a se dezvolta in parametri optimi si pentru a fi ferit de problemele de sanatate.