Pompa de San

Nu se pot gasi produse care sa coincida cu selectia.

Unul dintre cele mai utile accesorii pentru mamici este pompa de san, un dispozitiv de extragere a laptelui matern pentru situatiile in care alaptarea trebuie intrerupta. Daca trebuie sa mergi la serviciu, sa participi la un eveniment sau daca bebelusul tau nu poate suge, solutia poate fi utilizarea unei pompe de san. 

Folosind pompa de muls, ai intotdeauna la dispozitie o rezerva de lapte care poate fi utilizata la nevoie. Dupa extragerea laptelui, il poti stoca intr-un recipient la frigider, astfel incat bebelusul tau sa aiba acces la laptele matern chiar si atunci cand sunteti separati. 

Pe langa hranirea bebelusului cu lapte matern atunci cand nu esti acasa si flexibilitatea pe care o ofera folosirea unui astfel de dispozitiv, un alt plus il reprezinta faptul ca stimuleaza lactatia – lucru valabil mai ales pentru pompa electrica de san. De asemenea, pompa de san contribuie la prevenirea mastitei, deoarece poate fi utilizata pentru a extrage laptele matern care s-a produs in exces si care provoaca o senzatie o senzatie de presiune la nivelul sanilor.  

Tipuri de pompe de san

Poti sa alegi intre pompa de san manuala sau electrica, in functie de nevoile si preferintele personale. Fie ca ai nevoie de un astfel de accesoriu pentru stimularea productiei de lapte, pentru extragerea si depozitarea laptelui matern, pentru detensionarea sanilor care au prea mult lapte sau pentru a rezolva problema mameloanelor iritate, este important sa alegi o pompa de san care se preteaza nevoilor tale.

Daca iti doresti o pompa de san mai accesibila ca pret, cu ajutorul careia sa extragi lapte matern din cand in cand, poti sa te orientezi catre o pompa de san manuala. Aceasta necesita mai mult timp si rabdare, dar este silentioasa, compacta si usor de utilizat. 

Pentru mamicile care isi doresc o pompa de muls care sa extraga laptele mai rapid si care sa nu necesite efort, o solutie ideala o reprezinta pompele de san electrice. Pompele Philips Avent si Spectra sunt la momentul de fata printre favoritele femeilor care alapteaza si folosesc pompa de san. 

Pompa de san electrica este prevazuta cu un motoras care ii asigura eficienta in exploatare si care face intregul proces mai rapid. Acest tip de pompa de muls se potriveste mamicilor care lucreaza si au nevoie sa isi extraga zilnic laptele. Pompa electrica este un accesoriu util inclusiv daca ai probleme de lactatie, fiind un dispozitiv care stimuleaza productia de lapte si ajuta la depasirea acestor dificultati.

Consulta gama variata de pompe de san din catalogul Mama.ro si alege dispozitivul care se aliniaza nevoilor tale de alaptare.