Figurine

Nu se pot gasi produse care sa coincida cu selectia.

Jocul cu figurine a reprezentat pentru multe generatii una dintre cele mai distractive activitati ale copilariei. Acesta ofera posibilitatea colectionarii unui numar mare de piese cu o anumita tematica si exploatarea unui univers imaginar divers, in care fiecare element poate fi asezat dupa bunul plac al copilului, dupa cum ii dicteaza creativitatea si imaginatia.

Jocul cu figurinele incurajeaza activitatile de grup, interactiunea si comunicarea intre copii, jocurile de rol. Practic, lumea imaginata si creata cu ajutorul micilor piese poate fi personalizata, schimbata in orice moment si se poate extinde prin achizitia de noi figurine. 

Acestea pot avea ca tematica lumea animala, universul magic al basmelor, lumea supereroilor, a diverselor meserii si activitati sociale, lumea disparuta a dinozaurilor. Din aceasta categorie, poti cumparat pentru copilul tau figurine simple cu animale domestice sau salbatice sau celebrele figurine Schleich, care respecta proportiile fiecarui personaj sau animal, impecabil realizate si rezistente, confectionate din materiale de cea mai buna calitate. 

Figurinele se pot achizitiona la bucata sau in seturi tematice, unele dintre acestea insotite de decoruri care pot fi folosite in jocuri incitante. 

Dincolo de potentialul distractiv, colectionarea figurinelor si depozitarea lor in ordine promoveaza disciplina si ordinea in viata copilului, precum si sentimentul responsabilitatii pentru obiectele personale.