Cadita Bebe

Nu se pot gasi produse care sa coincida cu selectia.

Baia bebelusului poate fi un moment foarte placut pentru el, daca sunt alese accesoriile potrivite. Unul dintre cele mai importante este chiar cadita in care micutul este pus pentru a fi spalat. 

O cadita bebe este conceputa special pentru nou-nascuti si bebelusi, pentru a le oferi confort si siguranta in timpul baii. 

Ce cadita baie bebe se potriveste copilului tau?

Inainte de a alege o cadita baie bebe, trebuie sa stii ca sunt mai multe tipuri de produse, fiecare cu utilitatea sa. Spre exemplu, o cadita bebe cu suport, care este prevazuta cu dotari suplimentare, cum ar fi suportul pentru cap si spate, care mentine o pozitie optima a bebelusului in apa si usureaza munca parintilor la spalarea bebelusului si la clatire.

Exista si posibilitatea de a achizitiona pentru copilul tau o cadita bebe pliabila, care este portabila si care, din acest motiv, este usor de depozitat si de transportat. Parintii care calatoresc mult impreuna cu bebelusul pot opta pentru un astfel de model, ce ocupa un spatiu mic in portbagaj, si care, dupa baia bebelusului, se usuca, se pliaza si se depoziteaza intr-un spatiu mic pentru a fi refolosit.

Tot pentru calatorii, si mai ales pentru vacantele la mare, o alta optiune buna este cadita gonflabila, care se umfla cu aer si este usor de transportat.

Un alt tip de cadita de baie pe care il poti alege pentru bebelus este una dotata cu mai multe accesorii utile si care infrumuseteaza baia celui mic. Un astfel de accesoriu poate fi termometrul atasat, care masoara temperatura apei, astfel incat adultii sa stie daca aceasta este optima pentru a aseza bebelusul si a-l spala sau mai trebuie adaugata apa rece sau calda.

Cadita pentru bebelusi trebuie sa fie sigura, confortabila si usor de utilizat. Inainte de a o folosi, trebuie sa citesti instructiunile producatorului, iar in timpul baitei trebuie sa supraveghezi bebelusul tot timpul.