Zmeie si Jucarii Zburatoare

1 articol

pe pagina
Setati ascendent

1 articol

pe pagina
Setati ascendent

Printre cele mai distractive jucarii pe care copiii le pot folosi in aer liber se afla zmeiele, care vin in diferite forme, marimi si culori, astfel incat exista un produs pe placul fiecaruia. Unele jucarii sunt inspirate din desene animate, in timp ce altele iau forma unor animalute sau obiecte din viata reala, iar cel mic isi poate folosi imaginatia pentru a le da viata in timpul jocului. 

In categorie mai sunt incluse si alte jucarii zburatoare, precum avionul planor, bumerangul, discul etc. La fel ca in cazul zmeielor, cele mai multe jucarii de acest fel se diferentiaza unele de altele prin designul lor atractiv. 

Din ce materiale sunt confectionate zmeiele si celelalte jucarii zburatoare? 

Chiar daca modelul poate sa difere, majoritatea zmeielor au la baza un schelet din lemn sau plastic, care este la randul lui acoperit de un alt material textil, de hartie sau plastic. Un zmeu de calitate, manevrat cu pricepere, o sa ramana mult timp in aer. Principiul se aplica si in cazul celorlalte jucarii de acest tip. 

Colectia de zmeie si jucarii zburatoare de pe Mama.ro este una variata si cu siguranta vei gasi ceva pe placul celui mic si de ce nu, chiar si pe placul tau!