Longboard

Nu se pot gasi produse care sa coincida cu selectia.

Odata ce vremea de afara se incalzeste, ca parinte, trebuie sa prioritizezi activitatile copilului tau desfasurate in aer liber, departe de tablete, telefoane smartphone sau laptop-uri. Pentru a imbina utilul cu placutul, iti recomandam achizitionarea unui longboard, care are un aspect asemanator cu cel al skateboard-ului, fiind extrem de popular in randul copiilor si adolescentilor. Sportul este foarte important, mai ales in viata unui copil care se afla in plin proces de dezvoltare, iar longboard-ul poate fi exact ce fiul sau fiica ta are nevoie pentru a face mai multa miscare in aer liber.

Cum alegi longboard-ul potrivit?

Cea mai importanta componenta a unui longboard este chiar placa. Daca te-ai hotarat sa ii cumperi copilului tau primul sau longboard si nu stii cum ar trebui sa fie, orienteaza-te catre tipul de activitate si locul in care jucaria va fi folosita cel mai mult. O placa de 71 cm – 91 cm este potrivita pentru utilizarea sa in oras, iar cea de 97 cm – 107 cm pentru zonele de munte. 

Un alt aspect de care trebuie sa tii cont este forma: pintail (pentru incepatori), cruiser (asemanatoare cu skateboard-urile, solicitand mai multa dexteritate), hybrid (pentru zonele de munte) si Drop-Thru, Double-Drop (dotate cu doua moduri de prindere a sasiurilor).