Penare

Nu se pot gasi produse care sa coincida cu selectia.

Pentru ca un penar este nelipsit din activitatile scolare ale copilului tau, cel mai bine ar fi sa te asiguri ca achizitionezi un produs care sa ii fie de folos o perioada cat mai lunga de timp. Inainte de a cumpara penare pentru copii, gandeste-te unde si cum vor fi folosite. 

Criterii pe care sa le ai in vedere cand cumperi un penar

La ora actuala exista o multime de modele de penare fete si penare baieti diferit compartimentate. Pentru inceput, tine cont de clasa in care copilul tau se afla. De obicei, in clasa 5, clasa 6, cel mic va avea nevoie de cat mai multe instrumente de scris (pixuri, stilouri, creioane, creioane colorate, pensule, guma de sters), avand in vedere diversitatea orelor la care participa (ore de literatura, gramatica, algebra, geometrie, geografie, istorie, desen etc.)

Penarele trebuie sa aiba aproximativ 3 compartimente, sa fie corect echipate si organizate, astfel incat elevul sa nu isi piarda instrumentele de scris si sa le gaseasca rapid la nevoie. Din fericire, in oferta mama.ro se afla penare mari sau mici, de baieti si fete clasa 6, 7, 8, de baieti si fete liceu, dotate cu 3 fermoare sau chiar cu 4 fermoare, in functie de numarul disponibil de compartimente, dar si de design.

In plus, ai sansa de a opta si pentru penare transparente, astfel incat copilul tau sa isi gaseasca mult mai usor instrumentul de scris de care are nevoie. Exista, de asemenea, numeroase modele si culori disponibile: cu pisici, masinute, fluturi, catei, roz, negre, verzi, maro, cate si mai cate! Descopera colectia vasta de penare de pe site si alege varianta care ar fi cel mai mult pe placul copilului tau sau cere-i parerea. Desi se afla la o varsta frageda, este important sa stie ca are posibilitatea de a face propriile sale alegeri cand vine vorba de rechizitele scolare.