Papusi Rainbow

Nu se pot gasi produse care sa coincida cu selectia.

Daca fetita ta isi doreste o papusa Rainbow, inainte de a face achizitia, trebuie sa te asiguri ca ai inteles perfect ce vrea. Si asta pentru ca sub numele de Papusi Rainbow se regasesc doua categorii de personaje, din seriale diferite de animatie.

Papusile Rainbow sunt adolescente frumoase, pline de personalitate si preocupate de moda, cu diverse pasiuni si abilitati. Ele invata in cadrul unor licee si trec printr-o serie de intamplari palpitante, specifice varstei, care incita imaginatia fetitelor.

Papusa Rainbow High este creata dupa modelul, personalitatea si invatisarea personajelor din serialul de animatie Rainbow High, in care un grup de sapte prietene traverseaza evenimente din primul lor an la un liceu competitiv de arte vizuale.

Papusile Rainbow Rocks sunt legate de un alt apreciat serial de animatie, My Little Pony equestria Girls Rainbow rocks, in care personajele originare ponei afla de existenta unui univers alternativ, in care sunt adolescente intr-un liceu. Activitatile normale ca invatatul, pasiunea pentru muzica, stiinte, lectura, dans, iubirile adolescentine se imbina cu magia si preocuparea pentru salvarea unuia sau altuia dintre cele doua universuri paralele, care se intrepatrund in anumite momente.

Orice papusa Rainbow ai alege, asteapta-te la o aparitie moderna, par superb, haine dupa ultima moda si o personalitate pe masura, trasaturi care le atrag pe fetite si care constituie tot atatea puncte de plecare pentru jocuri distractive, care stimuleaza imaginatia si creativitatea.