Pusculita Copii

2 Articole

pe pagina
Setati ascendent
  1. Pusculita rosie cu cifru
    79,90 Lei

2 Articole

pe pagina
Setati ascendent

Pusculita ar trebui sa fie introdusa in viata copiilor in momentul in care cei mici se arata interesati de aceasta idee. Unii dintre ei o descopera de unii singuri, cand vor sa isi ascunda banutii pe care ii gasesc sau pe care ii primesc, in timp ce altii o descopera la verisorii mai mari sau la prieteni. 

Intrebuintarile multiple ale pusculitei pentru copii

Exista o multime de modele de pusculite care sunt concepute cu seif si cod pin, pentru ca cel mic sa aiba certitudinea ca nimeni nu acceseaza fondul sau de economii si ca nu ii invadeaza intimitatea. Pentru a-l motiva pe cel mic sa stranga bani, ii poti oferi recompense de fiecare data cand face o fapta buna. De asemenea, ii poti oferi si recompense pentru momentele in care depune eforturi suplimentare sau cand obtine rezultate excelente la scoala.

Nu neglija educatia financiara. Copilul tau trebuie sa isi insuseasca inca de la o varsta frageda concepte utile cu privire la gestionarea eficienta a banilor, care ii vor fi de un real ajutor si in viata de adult. Descopera colectia noastra vasta de pusculite cu diverse modele, pe care copilul tau le va adora inca din prima clipa.