Accesorii Biciclete

10 Articole

pe pagina
Setati ascendent
 1. Casca bicicleta copii, Momi - Pink Matt
  PRP: Pret standard 95,00 Lei Pret special 78,00 Lei
 2. Casca de protectie pentru copii Kidwell ORIX II, marimea S 48-52 cm - Black
  PRP: Pret standard 119,00 Lei Pret special 99,00 Lei
 3. Casca de protectie pentru copii Kidwell ORIX II, marimea M 52-56 cm - Pink
  PRP: Pret standard 119,00 Lei Pret special 99,00 Lei
 4. Casca bicicleta copii, Momi - White Matt
  PRP: Pret standard 95,00 Lei Pret special 78,00 Lei
 5. Casca bicicleta copii, Momi - Black Matt
  PRP: Pret standard 95,00 Lei Pret special 78,00 Lei
 6. Casca de protectie pentru copii Kidwell ORIX - Alb
  PRP: Pret standard 113,00 Lei Pret special 94,00 Lei
 7. Casca de protectie pentru copii Kidwell ORIX II, marimea M 52-56 cm - Grey Mat
  PRP: Pret standard 119,00 Lei Pret special 99,00 Lei
 8. Casca de protectie pentru copii Kidwell ORIX II, marimea S 48-52 cm - Grey
  PRP: Pret standard 119,00 Lei Pret special 99,00 Lei
 9. Casca de protectie pentru copii Kidwell ORIX II, marimea S 48-52 cm - Pink
  PRP: Pret standard 119,00 Lei Pret special 99,00 Lei
 10. Casca de protectie pentru copii Kidwell ORIX II, marimea M 52-56 cm - Black Mat
  PRP: Pret standard 119,00 Lei Pret special 99,00 Lei

10 Articole

pe pagina
Setati ascendent

Copiii, ca si adultii, sunt incantati de obiectele personalizate in functie de nevoile si pasiunile lor. Si bicicleta poate fi un astfel de produs, care poate fi dotat cu diverse accesorii utile, pentru plimbari relaxante, confortabile si sigure.

In aceasta categorie din magazinul nostru se afla produse pentru toate varstele, astfel incat fiecare copil sa-si adapteze bicicleta, sa o faca sa iasa in evidenta si sa-i asigure o experienta cat mai placuta in timpul plimbarii.

Ce accesorii biciclete sunt utile pentru copii?

Sunt multe accesorii biciclete care sunt utile pentru cei mici, atat in ceea ce priveste imbunatatirea sigurantei, cat si infrumusetarea experientei plimbarii. Iata cateva dintre ele:

 • Sonerii

O sonerie bicicleta este un accesoriu indispensabil pentru plimbarile prelungite prin locurile aglomerate. Soneria ajuta la evitarea unor accidente in parc sau pe strada, invatandu-i totodata pe cei mici sa devina mai responsabili in trafic. 

 • Claxoane

Indiferent de varsta copilului, pe bicicleta sa poate fi montat un claxon. Sunetul puternic si clar al acestuia ajuta, ca si soneria, la prevenirea accidentelor, prin atragerea atentiei altor biciclisti sau pietonilor.

 • Cos de bicicleta

Un cos de bicicleta poate fi atasat in partea din fata sau din spate a bicicletei, in functie de caz. Copiii sunt incantati de acest accesoriu, pentru ca pot depozita in el diverse lucruri: papusi, masinute, sticle cu apa etc. 

 • Lumini 

Un alt accesoriu de bicicleta popular in randul copiilor sunt acele lumini biciclete, adica faruri si sisteme de iluminare, care fac bicicletele sa iasa in evidenta pe timpul noptii si faciliteaza vizibilitatea in conditii de lumina scazuta.

 • Manusi pentru bicicleta

Din seria de accesorii fac parte si manusi bicicleta, care au rolul de a oferi o prindere ferma si sigura pe ghidon si de a face ca manevrarea bicicletei sa fie mai precisa.

Cat de importante sunt accesoriile de bicicleta?

Unele biciclete nu au dotari speciale, fiind cat se poate de simple. Din acest motiv, achizitia unor accesorii este de dorit, pentru ca, dupa cum se stie, copiilor le place ca lucrurile pe care le folosesc sa fie mai complexe si sa le starneasca interesul. 

Accesoriile de bicicleta sunt foarte importante, pentru ca vin cu o serie de avantaje. In primul rand, este vorba de siguranta celor mici in timpul plimbarilor, iar in acest sens luminile, claxoanele si soneriile sunt foarte utile, ajutand la imbunatatirea vizibilitatii si la evitarea accidentarilor.

Unele accesorii pot chiar sa imbunatateasca performanta bicicletei, in ceea ce priveste viteza sau manevrabilitatea acesteia. De asemenea, plimbarile pe bicicleta pot fi mai distractive, daca aceasta este personalizata, iar astfel copilul va fi mai tentat sa nu se plictiseasca si sa petreaca mult timp afara.