Masuta cu Scaune Copii

Nu se pot gasi produse care sa coincida cu selectia.

Masuta cu scaune copii este un ansamblu de mobilier perfect pentru camera copiilor. Acesta ofera un spatiu confortabil si sigur pentru copii sa isi petreaca timpul, fie ca se joaca, organizeaza petreceri pentru prietenii reali ori imaginari, deseneaza, modeleaza plastilina sau mananca micul dejun, pranzul, cina sau o simpla gustare. Masuta este concepută special pentru dimensiunile si nevoile copiilor, astfel incat sa le ofere un spatiu ergonomic si confortabil pentru lucru si joc.

In categoria Masuta cu Scaune Copii vei gasi articole diverse, cu dimensiuni, forme, modele si materiale diferite, o oferta bogata din care poti alege un set care sa se potriveasca cel mai bine in camera celui mic si sa ii satisfaca in mod optim nevoii de un cadru pentru desfasurarea unor activitati. 

Un material durabil si un design atragator

Masuta copii poate fi fabricata din diferite materiale, dar cele mai populare sunt lemn si plastic. Lemnul este un material durabil si rezistent la uzura si, cu o astfel de structura, vei beneficia de o masa stabila pentru copii, un loc unde sa se joace si sa isi desfasoare activitatile. 

Plasticul este usor, ceea ce face ca masuta sa fie mutata in functie de necesitatile de joc si spatiu chiar de catre copil. Se poate curata cu usurinta, ceea ce face ca masuta cu scaune copii sa fie potrivita si pentru cei mai mici utilizatori, aflati inca in perioada de descoperire a mediului inconjurator si a obiectelor care ii populeaza camera, cu care nu sunt de la inceput atat de grijulii.  

Masuta cu scaune copii este disponibila intr-o varietate de culori si modele, astfel incat sa se potriveasca elementelor de design din camera copilului. De exemplu, o masa copii cu scaune colorate sau cu tematica din filmele de animatie preferate poate fi perfecta pentru un copil care doreste sa isi petreaca timpul intr-un mediu vesel si animat.

Masuta copii cu un singur scaun sau cu doua scaune?

Daca familia ta nu este numeroasa si ai un singur copil, poti alege masuta si scaun copii, iar daca sunt mai multi copii in familie sau cel mic are prieteni sau invitati in mod frecvent, poti opta pentru masuta cu 2 scaune copii. Aceasta din urma este ideala pentru fratii sau surorile care impart aceeasi camera si care au nevoie de un loc de lucru comun. 

Masuta cu 2 scaune ofera suficient spatiu pentru ca amandoi copiii sa se aseze si sa isi desfasoare activitatile impreuna, creand o atmosfera de colaborare si prietenie. Copiii pot desena, colora, modela plastilina, pot manca o gustare la masuta sau se pot juca de-a restaurantul impreuna, petrecand timp de calitate in care isi pot dezvolta comunicarea, imaginatia si se pot dezvolta armonios in familie.