Jucarii de Baie

Articolele 1-12 din 56

Pagina
pe pagina
Setati ascendent
  1. Jucarie interactiva pentru baie Caracatita Plutitoare Huanger HS0578058
    PRP: Pret standard 98,00 Lei Pret special 81,00 Lei
  2. Sac de jucarii de baie Ratusca SeviBebe
    PRP: Pret standard 40,00 Lei Pret special 26,28 Lei
  3. Jucarii baie- Set 3 jucarii baie
    PRP: Pret standard 42,00 Lei Pret special 25,00 Lei

Articolele 1-12 din 56

Pagina
pe pagina
Setati ascendent

Cu toate ca balaceala in apa este una dintre distractiile favorite pentru copii, in momentul in care acestia trebuie sa faca baie, apa nu mai pare la fel de distractiva. De aceea, pentru a transforma momentele tensionate din timpul baii in unele amuzante si asteptate de copii, multi parinti aleg sa foloseasca diferite jucarii de baie, care sa ii atraga pe cei mici. 

Cu probleme legate de rutina baii se poate confrunta orice parinte, indiferent de varsta copilului sau. De la bebelusi care au mai crescut si incep sa inteleaga lumea care ii inconjoara, pana la toddleri si chiar copii de 4-5 ani, la orice varsta pot aparea temeri sau reticente care sunt asociate cu momentul baii. Drept urmare, parintii sunt mereu in cautarea de solutii prin care sa ii obisnuiasca pe cei mici cu aceasta rutina, iar jucariile reprezinta una dintre cele mai eficiente solutii. 

Cum pot fi alese jucariile de baie pentru copii? 

Oferta de jucarii pentru copii este una foarte vasta, care cuprinde diferite categorii, de la cele in functie de varsta, la cele in functie de utilitatea lor. Desi exista jucarii rezistente la apa, pe care micutii le pot lua cu ei la baie, cele mai potrivite sunt jucariile special dezvoltate pentru aceasta activitate. Acestea sunt realizate astfel incat sa fie sigure pentru copii si sa nu permita stagnarea apei in interior, deoarece este un mediul propice pentru dezvoltarea mucegaiului. 

Prin urmare, in alegerea jucariilor pentru baie trebuie sa se tina cont de siguranta oferita de acestea si, implicit, de varsta copiilor, mai ales ca acestea pot contribui si la dezvoltarea motrica a celor mici. 

De exemplu, bebelusii vor fi incantati de jucarii de baie cu cheie, care se misca sau inoata. De asemenea, aceste jucarii de baie care inoata vor fi interesante si amuzante chiar si pentru toddleri, care pot imita miscarile facute de acestea.