Puzzle Magnetic

10 Articole

pe pagina
Setati ascendent
 1. Set magnetic Sa imbracam printesa Elisa Melissa and Doug
  59,90 Lei
 2. Animale de lemn cu magneti Melissa and Doug
  79,90 Lei
 3. Puzzle lemn magnetic Remorcherul Melissa and Doug
  42,90 Lei
 4. Puzzle magnetic Schimba si roteste Melissa and Doug
  99,90 Lei

10 Articole

pe pagina
Setati ascendent

Puzzle-ul nu este numai o jucarie educativa, deoarece contribuie la imbunatatirea capacitatii de concentrare si motricitatea fina, ci si o buna modalitate de a dezvolta imaginatia si creativitatea copiilor, contribuind si la o mai buna relaxare. Tocmai de aceea, pe piata, exista astfel de jocuri destinate atat copiilor, cat si adultilor. 

Cu toate acestea, cei mici au nevoie de jocuri care sa ajute la buna dezvoltare a lor, dar si sa ii atraga in diferite activitati, pentru a uita de ecranele de care sunt tot mai dependenti. Astfel ca alegand un puzzle magnetic, acesta poate fi rezolvat ori de cate ori copilul isi doreste, iar procesul este ceva mai simplu, deoarece piesele se fixeaza pe tabla respectiva mai usor, datorita magnetului. Drept urmare, acesta este un tip de puzzle potrivit pentru copii mai mici, care inca isi dezvolta functiile motrice. 

In general, un puzzle magnetic are mai multe piese, care ofera mai multe metode de rezolvare, ca de exemplu posibilitatea de alegere diferite combinatii de imbracaminte pentru un personaj sau asocierea pieselor cu forme diferite si marimi variate, cum sunt puzzle-urile cu animale. Fiecare model va contribui la dezvoltarea unor anumite functii, cum ar fi imaginatia, gandirea si perceptia senzoriala.