Papusa Elsa (Frozen)

Nu se pot gasi produse care sa coincida cu selectia.

Unul dintre cele mai indragite personaje din filmele de animatie Disney este printesa Elsa din Arendelle, una dintre protagonistele productie Frozen – Regatul de Gheata. Fragilitatea si puterea deopotriva, frumusetea si maretia, puterile magice ale Elsei inflacareaza imaginatia a milioane de fetite din toata lumea. Papusa Elsa (Frozen) a fost creata ca reactie la aceasta fascinatie si este cautata anual de mii de fetite din Romania care au descoperit si indragit personajul.

Micile fane ale animatiei Frozen isi doresc sa se joaca cu papusi Ana si Elsa, cele doua printese surori nonconformiste si atat de diferite intre ele, unite, mai presus de orice, de sentimentele de dragoste, legaturile de familie si responsabilitatea pentru regatul lasat mostenire de parinti.

In categoria Papusa Elsa (Frozen) se gaseste o varietate de modele, de la papusa simpla, originala, sub licenta Disney, si pana la cele mai complexe variatiuni ale modelului, in care papusa este capabila sa indeplineasca anumite activitati: papusa Elsa care canta sau papusa Elsa cu functii.  

Imaginatia creatorilor a creat si papusa zburatoare Elsa, un fel de zana cu aripi actionata in timpul zborului de senzori de miscare care percep miscarile copilului care ghideaza jucaria. Si dimensiunile pot fi diferite, de la modelul clasic de 25-30 de cm si pana la papusi Elsa de dimensiune mare. 

Papusile Ana si Elsa (Frozen), pe langa frumusetea trasaturilor, a costumelor regale asemanatoare cu cele ale personajelor din film, si succesul de care se bucura acestea sunt dovezi incontestabile ale faptului ca lumea basmelor este in continuare un taram magic care inspira copiii din intreaga lume. Convingerea ca binele invinge raul si ca obstacolele sunt depasite cu munca, hotarare, credinta si dragoste se inradacineaza in mintile celor mici.

Cu ajutorul povestilor tesute in jurul acestor papusi, inspirate de carte sau din propria imaginatie, copiii invata sa distinga intre bine si rau si pot intelege mai bine talcul intamplarilor de zi cu zi.