Sigurante Geamuri si Usi Glisante

Nu se pot gasi produse care sa coincida cu selectia.

O fereastra deschisa poate fi un pericol pentru cei mici, fie pentru faptul ca se pot urca si cadea in gol, de la inaltime, fie pentru ca se pot lovi cu capul de marginea ascutita a tamplariei.

Un sistem de siguranta pentru geamuri si usi glisante este foarte util pentru a impiedica aceste neplaceri. Un astfel de sistem este usor de folosit de catre cei mari, dar are un grad mare de dificultate in cazul manevrarii de catre copii.

Alege produse de calitate!

Cand vine vorba despre siguranta copiilor, parintii nu fac, de obicei, niciun compromis, ci aleg sisteme si accesorii de calitate superioara. Sigurantele pentru geamuri si usi glisante din magazinul nostru sunt produse care au un excelent raport calitate-pret.

Folosind accesorii pentru siguranta copiilor, parintii ii pot ajuta sa exploreze in voie spatiul de acasa, acesta fiind un element deosebit de important in cresterea si dezvoltarea normala a unui copil. 

Poti descoperi numeroase produse pe care sa le montezi in locuinta, astfel incat sa le creezi copiilor un loc sigur si confortabil, ferit de accidente si de neplaceri: blocatoare care impiedica deschiderea ferestrelor, sigurante de tip fluture pentru blocarea usilor si a geamurilor glisante, protectii pentru colturile geamurilor.