Ochelari de Soare Copii

Nu se pot gasi produse care sa coincida cu selectia.

Te incrunti cand este soare puternic si copilul tau face la fel, in plus poate deveni vocal, exprimandu-si nemultumirea, isi fereste ochii sau poate lacrima. Imagineaza-ti ca razele ultraviolete sunt resimtite mult mai puternic pe retina lui sensibila si pot provoca leziuni. Nu ignora problema sensibilitatii ochilor la razele puternice, considerand-o un simplu disconfort, si cumpara o pereche de ochelari de soare copii pe care sa o poarte ori de cate ori este deranjat de expunerea la soarele puternic, in zilele de vara, cand e zapada sau de cate ori simte nevoia de protectie.

In oferta de produse Mama.ro sunt inclusi ochelari de soare pentru copii disponibili in diferite etape de crestere, incepand cu varsta de 1 an pana la varsta de 6 ani. Pentru cei mai mici dintre ei, cu varste cuprinse intre 1 si 2 ani, se recomanda ochelari cu rame subtiri si flexibile, care sa le asigure confort si siguranta in timp ce se joaca sau merg la plimbare.

Incepand cu varsta de 3 ani, deja ochelarii de soare devin un semn al cochetariei pentru fete si al dorintei de a se asemana tatalui sau eroilor preferati, pentru baieti, si va fi mult mai usor sa introduci acest accesoriu pentru siguranta in viata lor. Pentru copiii cu varste intre 4 ani si 5 ani, dar si pentru cei mai mici, opteaza pentru o pereche de ochelari polarizati, capabili sa ofere o protectie suplimentara impotriva razelor UV si a stralucirii soarelui. 

Purtarea ochelarilor cu protectie UV este benefica si pentru copiii care practica sporturi sau activitati in aer liber, precum ciclismul, mersul pe role, cu trotineta si altele.

Verifica intotdeauna eticheta atasata fiecarei perechi de ochelari sau citeste cu atentie specificatiile producatorului pentru a te asigura ca ochelarii de soare pentru copii au 100 % protectie impotriva razelor UV. Obisnuieste-ti copilul de la varste fragede sa isi protejeze ochii de soarele puternic prin purtarea ochelarilor potriviti.