Siguranta Bebelusului

Nu se pot gasi produse care sa coincida cu selectia.

Ca parinte, esti intr-o permanenta alerta, anticipand eventualele pericole carora ar putea fi expus bebelusul tau si incercand sa le inlaturi si sa previi vatamarea de orice fel a celui mic. Articolele pentru siguranta bebelusului te degreveaza de multa tensiune si stres si sunt de un real ajutor pentru reducerea riscului de producere a accidentelor mai mici sau mai grave care ii pot afecta sanatatea si integritatea corporala, atat in interiorul locuintei, cat si in exterior.

In categoria Siguranta bebelusului se regasesc o serie de produse pe care le poti adauga ca accesorii la obiecte de mobilier, la prize si usi, la aparatul de aer conditionat, alaturi de articole pe care le poate purta cel mic, cum ar fi casti pentru protectie impotriva zgomotului, palarii cu protectie UV si ochelari de soare. 

Un plus substantial de confort psihic poate oferi parintilor responsabili un sistem audio sau video de monitorizare a copilului, cum ar fi camerele de supraveghere bebelusi.

Incepand cu primele zile de viata si pana la cei dintai pasi, bebelusul este expus pericolelor, se poate lovi, poate cadea, poate fi atras de usi glisante, de sertare, de prize, se poate speria de zgomote sau poate fi afectat de razele ultraviolete care ii pot leza pielea sensibila si provoca insolatii grave. Oricat ar fi parintele de grijuliu, exista momente in care pur si simplu nu poate fi nonstop langa copil, iar articolele pentru siguranta bebelusului sunt un ajutor de nadejde, putand suplini in anumite momente mana ferma care il sustine, bratele puternice care ii asigura confortul si ochii vigilenti care se asigura ca cel mic este protejat de orice pericol.