Sterilizator Biberoane

2 Articole

pe pagina
Setati ascendent
  1. Neno – Sterilizator 5 in 1 Vita
    359,00 Lei

2 Articole

pe pagina
Setati ascendent

Nimic nu este mai prioritar decat siguranta bebelusilor, motiv pentru care te incurajam sa achizitionezi toate echipamentele si dispozitivele necesare, astfel incat celui mic sa nu ii lipseasca nimic. In colectia echipamentelor si dispozitivelor necesare pentru un bebelus intra si mult cunoscutul sterilizator biberoane. 

In primele luni de viata, bebelusii sunt foarte vulnerabili daca sunt expusi bacteriilor sau microbilor, motiv pentru care trebuie sa te asiguri ca ai foarte multa grija sa igienizezi toate ustensilele de hranire care intra in contact cu acestia printr-un sterilizator si incalzitor biberoane. Canute, farfurioare, suzete – totul trebuie sa fie igienic.

Alege branduri de calitate

Inainte de a achizitiona un sterilizator biberoane cu uscare pentru micutul tau, asigura-te ca iti indrepti atentia catre brandurile de renume si de calitate. De exemplu, sterilizatorul Chicco 3 in 1 este o varianta pe care sa te poti baza pentru o functionare eficienta si rapida. Nu este mai prejos nici produsul Tommee Tippee pentru cuptorul cu microunde, care poate sa mentina produsele sterile pentru aproximativ 24 de ore. 

Daca esti in cautarea unui produs mult mai practic, iti poti indrepta atentia catre aparatul de sterilizare Avent 5 in 1, de exemplu, datorita functiilor multiple si a eficientei crescute. Philips si Primii Pasi sunt alte branduri de incredere pe care le poti lua in considerare.

Cat costa un sterilizator de biberoane?

Pretul unui sterilizator de biberoane este, de regula, influentat de mai multi factori, care vizeaza tipul produsului. La ora actuala, exista mai multe tipuri de sterilizatoare, diferenta constand in modul de functionate. Printre acestea se numara si:

  • sterilizatoare electrice – se curata cu usurinta si igienzeaza perfect ustensilele utilizate pentru hranirea bebelusului. Modul de functionare este simplu: acestea genereaza aburi, prin intermediul carora germenii si bacteriile sunt distruse;
  • sterilizatoare pentru cuptoare cu microunde – daca esti in cautarea unui sterilizator usor de transportat, util mai ales in calatorii, cel conceput pentru cuptoarele cu microunde este varianta potrivita. Are si o capacitate mai redusa, ceea ce inseamna ca este usor de strecurat printre bagaje;
  • sterilizatoare UV – au acelasi nivel de eficienta ca cele electrice. Singurul dezavantaj este ca au o capacitate mult prea redusa, ceea ce inseamna ca numarul de obiecte sterilizate este suficient de limitat. Cu toate acestea, sunt o varianta potrivita pentru calatorii. 

Din fericire, noi iti punem la dispozitie o gama larga de sterilizatoare de biberoane de calitate, pe care sa le folosesti pentru igienizarea corecta a ustensilelor de hrana a bebelusului.