Scaune Auto 0 18 kg

Articolele 1-12 din 98

Pagina
pe pagina
Setati ascendent
  1. Joie - Scaun auto i-Spin 360° E Coal, 61 cm - 105 cm, testat ADAC
    PRP: Pret standard 1.999,00 Lei Pret special 1.799,00 Lei
  2. Scaun auto Coto Baby Aurora ISOFIX 0-18 Kg Red
    PRP: Pret standard 719,00 Lei Pret special 599,00 Lei

Articolele 1-12 din 98

Pagina
pe pagina
Setati ascendent

Un scaun auto 0-18 kg este potrivit incepand din primele zile de viata si pana ce bebelusul ajunge la greutatea de 18 kilograme. Un astfel de produs este esential pentru siguranta micutului in timpul calatoriilor cu masina, fiind proiectat sa asigure atat protectie, cat si confort, indiferent de conditiile sau durata drumului parcurs.

Scoica auto sau scaun 0-18 kg?

Pentru transportul in masina, in primele luni de viata, parintii pot alege intre un astfel de scaun si o scoica auto, iar decizia le apartine, in urma compararii celor doua produse. Avantajul scaunului pentru o greutate cuprinsa intre 0-18 kg este tocmai acela ca limita maxima de greutate este mai mare, avand in vedere ca o scoica permite o limita superioara de pana la 13 kilograme, de obicei.

Pentru a achizitiona un produs sigur si conform, este necesar sa se verifice daca acesta respecta standardele europene de siguranta, spre exemplu ECE R44/04, care garanteaza ca scaunul a fost testat si ca indeplineste conditiile necesare pentru o deplasare in siguranta.

Cum se prinde un scaun auto 0-18 kg?

Sistemul de prindere al scaunului auto 0-18 kg poate fi de doua tipuri: fie prin centura de siguranta a masinii, fie cu ajutorul unei baze ISOFIX. Aceasta baza este, de regula, o optiune mai sigura, pentru ca permite o fixare mai stabila decat prinderea cu centura. 

Prinderea cu centura este si ea sigura si destul de utilizata, la ora actuala, dar este foarte important ca prinderea sa se faca respectandu-se cu strictete recomandarile producatorului.

Inainte de a achizitiona un scaun auto cu o limita maxima de 18 kilograme, trebuie verificat daca are toate elementele unui produs sigur si de calitate: protectie pentru cap, gat si trunchi, protectie laterala, materiale de buna calitate. De asemenea, este important ca scaunul sa aiba si un spatar reglabil, astfel incat sa asigure un confort suplimentar copilului, indiferent de pozitia in care acesta se afla.