Deflectoare Aer Conditionat

Nu se pot gasi produse care sa coincida cu selectia.

Pentru a asigura o temperatura placuta in locuinta, aerul conditionat este folosit de foarte multe familii. In zilele caniculare de vara, unii parinti ezita sa porneasca aerul conditionat sau sa il tina pornit prea mult, deoarece se tem ca fluxul de aer rece nu le face bine bebelusilor. Este adevarat ca expunerea pe termen lung la curentii de aer rece poate crea o senzatie neplacuta si poate fi riscanta pentru sanatate - lucru valabil in cazul persoanelor de orice varsta. 

Cu toate acestea, parintii au la indemana o solutie foarte eficienta pentru prevenirea riscurilor: montarea unui deflector de aer conditionat. 

Aerul rece este distribuit uniform in toata incaperea

Una dintre cele mai frecvente dileme a parintilor este cea privitoare la folosirea aerului conditionat in prezenta copiilor. Este important ca cei mici sa aiba parte de confort termic in orice anotimp, asa ca folosirea aerului conditionat devine imperativa in zilele de vara. Intr-o camera racoroasa, copilul va putea dormi mai bine si se va simti mai confortabil. 

Expunerea indelungata la fluxul de aer rece poate avea consecinte atat pentru copii, cat si pentru adulti. Folosirea aparatului de aer conditionat poate declansa aparitia unor alergii sau probleme respiratorii daca aparatul nu este curatat periodic si corespunzator. In plus, un alt efect negativ pe care il poate avea asupra sanatatii este uscarea ochilor. Aceste riscuri pot fi prevenite prin folosirea unui sistem modern de protectie, anume un deflector de aer conditionat. 

Acest produs cu design modern are rolul de a contribui la distribuirea uniforma a fluxului de aer rece in incapere. Directia fixa a curentilor de aer rece nu va mai reprezenta o problema si nu va mai favoriza aparitia unor probleme de sanatate. Fluxul de aer este directionat mai eficient si racoarea se va simti in intreaga incapere, aerul rece fiind trimis pana la tavan sau intr-o alta directie, in functie de cum este montat deflectorul. 

Deflectorul de aer conditionat se monteaza rapid si usor  

Daca vrei sa montezi un deflector aer conditionat, o poti face in doar cateva minute. Este un accesoriu cu greutate usoara, a carui atasare de aerul conditionat nu presupune folosirea adezivului, a suruburilor sau altor instrumente. La fel de usor este si sa demontezi deflectorul atunci cand vrei sa cureti aparatul conditionat. 

Acesta se monteaza direct pe aparatul conditionat si este simplu de reglat. In functie de nevoi si preferinte, poti ajusta bratele si pozitia panzei astfel incat fluxul de aer rece sa fie distribuit in directia dorita. Designul acestui accesoriu este ergonomic si estetic, fiind foarte usor de integrat in decorul camerei. Poti alege un model transparent sau unul viu colorat, tinand cont de stilul de amenajare al camerei. 

Alte avantaje ale deflectorului de aer conditionat sunt prevenirea acumularii de condens si potrivirea cu aproape orice model de aer conditionat. Este un produs care poate fi achizitionat la pret accesibil si care ofera o multime de avantaje pentru confortul si sanatatea familiei. De asemenea, produsul se bucura de pareri pozitive din partea unui numar mare de utilizatori, ceea ce ii dovedeste eficienta.