Trenulete

Nu se pot gasi produse care sa coincida cu selectia.

Printre activitatile preferate ale copiilor de orice varsta se numara si jocul cu trenulete de jucarie, fiind o modalitate excelenta de relaxare, dar si de exersare a creativitatii in fiecare zi. Jocul reprezinta mai mult decat o simpla metoda prin care copiii se pot deconecta si distra, ci este si o modalitate prin care acestia invata, fiind considerata de specialisti cea mai eficienta metoda prin care cei mici pot asimila informatii. 

Beneficiile trenuletului din lemn

Trenuletul de copii din lemn este de un real ajutor in dezvoltarea unei bune coordonari intre mana si ochi, dar si in imbunatatirea abilitatilor motorii fine atunci cand este asamblat piesa cu piesa. Copilul cauta care este urmatoarea piesa si isi planifica o strategie pentru a-l finaliza cat mai eficient. De asemenea, acesta extrage lectii importante, pe care le poate pune in aplicare si mai tarziu in viata: sa aiba rabdare, sa incerce, sa fie motivat, sa isi doreasca sa se perfectioneze, sa identifice problema, dar si solutiile disponibile. 

Exista, de asemenea, si trenulete electrice, adorate la randul lor de copii. Acestea sunt eficiente in dezvoltarea abilitatilor de comunicare, dar si de autocontrol. In plus, jucaria este un prilej pentru cel mic de a petrece timp cu prietenii sai si de a da nastere unor povesti pline de imaginatie impreuna cu acestia.