Trenulete

Articolele 1-12 din 26

Pagina
pe pagina
Setati ascendent
 1. Jucarie cale ferata din lemn cu tren cu baterii Ecotoys HM015147, 69 elemente, multicolor
  PRP: Pret standard 324,00 Lei Pret special 270,00 Lei
 2. Jucarie din lemn, Cubika, Trenuletul cu prajituri
  PRP: Pret standard 60,00 Lei Pret special 51,00 Lei
 3. Circuit din lemn cale ferata din 78 piese Ecotoys HM008999
  PRP: Pret standard 269,00 Lei Pret special 224,00 Lei
 4. Jucarie din lemn, Cubika, Tractoras cu remorca
  41,00 Lei
 5. Jucarie din lemn, Cubika, Trenulet
  86,00 Lei
 6. Jucarie Din Lemn, Cubika, "Trenulet Cu Masinute"
  92,00 Lei
 7. Jucarie Din Lemn, Cubika, "Trenuletul Fabulos"
  60,00 Lei

Articolele 1-12 din 26

Pagina
pe pagina
Setati ascendent

Printre activitatile preferate ale copiilor de orice varsta se numara si jocul cu trenulete de jucarie, fiind o modalitate excelenta de relaxare, dar si de exersare a creativitatii in fiecare zi. Jocul reprezinta mai mult decat o simpla metoda prin care copiii se pot deconecta si distra, ci este si o modalitate prin care acestia invata, fiind considerata de specialisti cea mai eficienta metoda prin care cei mici pot asimila informatii. 

Beneficiile trenuletului din lemn

Trenuletul de copii din lemn este de un real ajutor in dezvoltarea unei bune coordonari intre mana si ochi, dar si in imbunatatirea abilitatilor motorii fine atunci cand este asamblat piesa cu piesa. Copilul cauta care este urmatoarea piesa si isi planifica o strategie pentru a-l finaliza cat mai eficient. De asemenea, acesta extrage lectii importante, pe care le poate pune in aplicare si mai tarziu in viata: sa aiba rabdare, sa incerce, sa fie motivat, sa isi doreasca sa se perfectioneze, sa identifice problema, dar si solutiile disponibile. 

Exista, de asemenea, si trenulete electrice, adorate la randul lor de copii. Acestea sunt eficiente in dezvoltarea abilitatilor de comunicare, dar si de autocontrol. In plus, jucaria este un prilej pentru cel mic de a petrece timp cu prietenii sai si de a da nastere unor povesti pline de imaginatie impreuna cu acestia.