Papusi LOL

Nu se pot gasi produse care sa coincida cu selectia.

Papusile sunt unele dintre cele mai iubite jucarii de catre fetite de toate varstele. Cu toate ca cele mai cunoscute papusi din toate timpurile sunt papusile Barbie, in ultimii ani, o noua categorie de papusi fashion au cucerit fetitele de pe toate meridianele. Este vorba despre asa cunoscutele papusi LOL. 

La fel cum Barbie s-a reinventat constant si a putut rezita zeci de ani pe piata de jucarii, papusile LOL tin pasul cu tendintele actuale, mai ales in ceea ce priveste tinutele si coafurile. De asemenea, acestea sustin incluziunea si diversitatea oamenilor, motiv pentru care pot fi gasite astfel de papusi cu diferite stiluri vestimentare si tonuri ale pielii. 

Care sunt motivele pentru care papusile LOL sunt atat de iubite?

In general, papusile LOL sunt disponibile intr-un ambalaj sub forma de minge – dar la mama.ro pot fi gasite si alte forme de ambalaje – care ascund atat o papusa LOL, cat si numeroase accesorii, care asteapta sa fie descoperite de fetite. 

Tocmai aceste surprize, deoarece nu se stie ce fel de papusa se afla in mingea respectiva, car ulterior poate fi folosita pentru depozitarea jucariei, este si principalul motiv pentru care fetitele sunt atat de incantate de ele. De asemenea, LOL reprezinta o colectie vasta de papusi in miniatura, frumoase si cu diferite caracteristici si accesorii, fapt care le determina pe fetite sa isi doreasca sa le colectioneze pe toate. 

Aceasta colectie cuprinde atat papusile clasice, care pot fi decorate cu accesoriile care le insotesc, cat si papusi care au alaturi o alta papusa mai mica, ambele cu propriile colectii de accesorii, precum si papusi care se schimba la contactul cu apa sau temperaturile foarte scazute.

Datorita popularitatii pe care au capatat-o aceste jucarii, in prezent exista numeroase alte jucarii si accesorii cu papusile LOL, de la perne, haine, umbrele, mingi cu un astfel de imprimeu, pana la seturi cu papusi LOL de colorat, care pot fi gasite si in magazinul nostru online, mama.ro.