Birou Copii

Nu se pot gasi produse care sa coincida cu selectia.

Inca de la gradinita sau de la clasa pregatitoare, copilul vine in contact cu primele sale experiente cu desenatul, pictatul, scrisul, cu cifrele si literele. Un birou copii este cadrul optim pentru a asigura concentrare in timpul executarii sarcinilor legate de teme, dar si o pozitie corecta a corpului, pe care o va dobandi inca de la varste fragede. Copiii sunt de obicei incredibil de mandri ca au primul lor birou. Chiar daca sunt inca prescolari, vor dori sa fie asemenea fratilor mai mari sau parintilor si sa aiba propriul spatiu pentru sarcinile educative. 

Parintii pot simti, de asemenea, ca puiul lor a crescut si vor depune toate eforturile pentru a-i asigura un cadru corespunzator pentru studiu si invatat, alegand din timp un produs de mobilier din categoria Birou Copii. Achizitiile de birouri moderne copii au in vedere mai multe considerente printre care varsta si etapa de crestere a copilului primeaza. Intr-un fel va arata biroul unui scolar din clasa pregatitoare sau clasa I si in alt fel biroul unui adolescent, in acest sens din ofera magazinului facand parte modele diferite.

Cum se alege un birou pentru prescolari si scolari din primele clase primare?

Un spatiu de lucru destinat copilului doar in perioada scolii primare ar trebui sa aiba un birou reglabil pe inaltime si un scaun adaptabil, deoarece copilul creste in medie aproximativ sapte centimetri pe an. Daca biroul pentru copii si scaunul aferent nu sunt potrivite, nu se intrunesc conditii optime de invatare. Pozitia corecta la birou este foarte importanta, deoarece elevii petrec uneori cateva ore pe zi la masa de lucru, iar o postura defectuoasa le poate afecta coloana.

Lipsa miscarii nu este benefica pentru organism si nici pentru concentrare, de aceea un birou al carui plan se inclina in diverse unghiuri este o alegere inspirata pentru cei mici. Sederea dinamica faciliteaza concentrarea, elimina tensiunea din umeri, spate si brate si evita durerile si o dezvoltare necorespunzatoare a coloanei.

Este important totodata ca masa sa fie reglabila pe inaltime, astfel incat sa poata fi ajustata optim la inaltimea copilului. Desi investitia initiala poate insemna costuri mai ridicate cu achizitia, copilul poate folosi un birou reglabil si mai tarziu, intr-o alta etapa de crestere.

Birouri pentru fetite si birouri pentru baieti

Birourile moderne pentru copii se potrivesc perfect cu stilul camerei, deoarece sunt disponibile intr-o varietate de modele si culori, care se pot adapta nevoilor si preferintelor fiecarui copil. In subcategoria birouri fetite se includ articole in nuante pastelate, cu accesorii si elemente decorative, care contribuie la crearea unui cadru confortabil si motivant in timpul studiului.

Birourile pentru baieti sunt o optiune ideala pentru copiii de sex masculin si au note distinctive care se potrivesc cu gusturile si preferintele baietilor. Un model de birou modern prezinta caracteristici utile, cum ar fi sertare si rafturi pentru depozitare, care ajuta copiii sa-si aseze eficient lucrurile si sa-si pastreze spatiul de lucru ordonat.

Birourile cu design dublu sunt preferate de familiile cu mai multi copii. Acestea pot fi utilizate de mai multe persoane in acelasi timp, oferind fiecaruia un spatiu individual pentru a-si desfasura activitatile de studiu.

Alegerea biroului ideal trebuie sa tina cont de varsta copilului, de caracteristicile camerei si ale familiei, de utilitate, de elementele suplimentare si de modul in care masa de lucru poate asigura conditii optime pentru activitatile de studiu.