Protectii Casa si Mobilier

Nu se pot gasi produse care sa coincida cu selectia.

Siguranta este primordiala in cazul copiilor mici, care inca nu stiu sa se fereasca de accidente si de aceea, parintii trebuie sa aiba grija inclusiv la mediul din casa, ca acesta sa fie lipsit de pericole.

Sunt multe lucruri pe care parintii trebuie sa le ia in considerare pentru a face din locuinta un spatiu sigur, in care bebelusii se pot misca in voie, fara sa fie expusi riscului de: accidentari la cap, fracturi, electrocutare si multe alte neplaceri care le pot pune viata in pericol.

Produsele noastre sunt alese cu atentie, pentru a se incadra in toate cerintele de calitate si siguranta necesare in cazul bebelusilor, dar si al copiilor mai maricei.

Un mediu sigur pentru cei mici este lipsit de griji pentru parinti

Curiozitatea este cea care ii ajuta pe copii sa cunoasca lumea in care traiesc. Sunt insa si cazuri in care tocmai curiozitatea lor ii poate expune pericolelor, cum ar fi deschiderea unor sertare sau a unor usi, din care sa cada obiecte ce ii pot lovi. Protectiile pentru sertare si usi impiedica accesul celor mici la dulapuri, frigidere sau cuptoare.

De asemenea, cei mici, mai ales aceia care incep sa mearga, se pot dezechilibra usor si se pot izbi de marginile ascutite ale mobilierului, fie el pat, dulap, birou etc. Achizitionarea unor protectii din silicon pentru mascarea colturilor este un lucru foarte bun, care reduce considerabil riscul de loviri grave.

In aceasta categorie se afla multe alte accesorii esentiale pentru sigureanta copiilor: benzi de protectie pentru mobila, sigurante pentru geamuri si usi glisante, portite de siguranta pentru blocarea accesului pe scari, accesorii antialunecare, sigurante pentru prize si multe altele pe care te invitam sa le descoperi!