Interfon Bebe

6 Articole

pe pagina
Setati ascendent
 1. Vtech - Interfon digital bidirectional BM2350, senzor de temperatura si lampa de veghe, raza actiune 300 m
  PRP: Pret standard 299,00 Lei Pret special 199,00 Lei
 2. Vtech - Interfon digital bidirectional DM1211, raza actiune extinsa 450 m si lampa de veghe
  275,00 Lei
 3. Vtech - Interfon digital bidirectional BM2000, include melodii si lampa de veghe, raza actiune 300 m
  249,00 Lei
 4. Vtech - Interfon digital BM1000, raza actiune 300 m
  199,00 Lei
 5. Interfon audio fara interferente Vtech DM1111, raza actiune extinsa 450 m
  199,00 Lei
 6. Interfon digital bidirectional cu proiector, melodii si lumina de veghe Vtech DM1212
  PRP: Pret standard 299,00 Lei Pret special 199,00 Lei

6 Articole

pe pagina
Setati ascendent

Pentru momentele in care vrei sa te ocupi de treburi prin casa in timp ce bebelusul doarme, poti sa il supraveghezi de la distanta folosind un interfon bidirectional - dispozitiv cu raza de actiune de pana la cateva sute de metri. Un astfel de dispozitiv ofera o mana de ajutor parintilor, detectand fiecare sunet din camera bebelusului.

Ca parinte, este dificil sa fii permanent cu ochii pe bebelus, mai ales atunci cand ai de facut si alte lucruri si vrei sa profiti de timpul in care cel mic doarme. Teama de a lasa copilul singur in camera, chiar si atunci cand doarme, este fireasca. Dispozitivele moderne care permit supravegherea si comunicarea cu bebelusul sunt menite sa reduca din stresul parintilor si sa bifeze siguranta bebelusului. 

Atunci cand micutul tau doarme, poti sa iesi din camera si sa te ocupi de alte activitati. Interfonul iti permite sa auzi ce se intampla in camera lui si detecteaza orice sunet, pe care il transmite imediat pe unitatea parintelui. Interfonul bidirectional este practic un set walkie-talkie cu o calitate foarte buna a sunetului, care transmite parintelui orice semnal vocal din camera copilului. Daca esti intr-o alta incapere si bebelusul s-a trezit si incepe sa planga, vei afla imediat.

In aceasta categorie de produse vei gasi interfoane bidirectionale cu autonomie foarte buna si tehnologii moderne integrate, cum ar fi tehnologia DECT care garanteaza zero interferente cu alte sisteme si dispozitive si functia care te avertizeaza atunci cand dispozitivul ramane fara baterie sau se afla in afara razei de actiune.