Roboti de Jucarie

Nu se pot gasi produse care sa coincida cu selectia.

Principalele tipuri de jucarii destinate baietilor sunt masinutele si robotii. Cu toate acestea, astfel de jucarii pot fi folosite intr-o maniera la fel de distractiva si de catre fetite, datorita diversitatii foarte mari care exista pe piata de astfel de jucarii. 

In plus, modelele de roboti de jucarie care existau in urma cu cativa ani sunt deja depasite, noile modele fiind mult mai performante, in general fiind controlate prin intermediul unei telecomenzi. 

Ce fel de roboti pot fi gasiti in magazinul mama.ro? 

Un criteriu care caracterizeaza robotii de jucarie care sunt doriti de copiii din ziua de astazi este performanta, tot mai multi astfel de roboti fiind inteligenti, dotati cu senzori si chiar softuri care permit un control mai bun, cu telecomanda cu care acestia vin in dotare. 

Acestia pot inregistra sunete, conversatii, se pot misca dupa cum sunt ghidati de utilizator sau avand programe preinstalate, pot reda diferite sunete si cantecele, deoarece exista modele de roboti pentru copii de toate varstele, de la cei prietenosi si amuzanti, potriviti pentru cei mai mici utilizatori, pana la roboti mari de jucarie, care necesita o mai buna coordonare, motiv pentru care sunt potriviti pentru copiii mai mari. 

De asemenea, exista modele de roboti in forma de animale – catei sau dinozauri, unii chiar fiorosi la prima vedere – dar si roboti dansatori sau educativi, care pot fi de ajutor in activitatile copiilor, precum si roboti transformers, care isi schimba forma, cel mai des intalnit model fiind robotul convertibil in modul vehicul, pentru care are nevoie de numai cateva secunde. 

Cu o astfel de jucarie nu numai ca cel mic va fi la curent cu noile tehnologii, dar un robot de jucarie poate contribui si la dezvoltarea cognitiva a copiilor, mai ales daca sunt alese modele care presupun utilizarea unor aptitudini diferite, motiv pentru care reprezinta o provocare si le pune la incercare abilitatile si gandirea, totul prin joaca.