Accesorii Carucior

Nu se pot gasi produse care sa coincida cu selectia.

Categoria Accesorii carucior include articole suplimentare care se adauga caruciorului pentru copii cu scopul de a-i oferi mai mult confort, siguranta si usurinta in utilizare. Plimbarea cu bebelusul, pe langa beneficiile pentru sanatate si dezvoltarea lui psiho-emotionala, poate inseamna adaptarea la conditii diferite de vreme, de mediu, dar si la situatii neprevazute. Pentru acestea, ai putea avea nevoie de husa ploaie, parasolare, umbrele carucioare, huse insecte, saculeti de iarna, genti carucioare, bara de protectie, jucarii carucioare etc. 

Plimbarea bebelusului in orice conditii de vreme cu ajutorul accesoriilor pentru carucior

Plimbarea zilnica a bebelusului cu caruciorul este deosebit de importanta pentru cresterea si dezvoltarea lui. Indiferent de conditiile de vreme, iesirea in natura, in parc sau pe strazile orasului este benefica sanatatii copilului, il ofera stimuli senzoriali diferiti pentru a-l ajuta sa se dezvolte din punct de vedere cognitiv si il ajuta sa doarma mai bine. In plus, plimbarea in carucior si prezenta parintelui reprezinta timp de calitate necesar unei relatii armonioase intre cei doi, benefic pentru dezvoltarea emotionala a copilului.

Pentru a fi posibila plimbarea zilnica a bebelusului, ai nevoie de accesorii carucior care sa il protejeze de intemperii. Husa ploaie este nepretuita atat pentru zilele mohorate, cat si pentru ploile ivite din senin. Totodata, sub o umbrela atasata pe carucior, va fi protejat atat copilul, cat si caruciorul si celelalte accesorii. Cu parasolare montate pe carucior, nu iti vei mai face probleme in privinta razelor ultraviolete care pot afecta pielea sensibila a copilului. Acestea pot fi utile si impotriva vantului si a prafului si impuritatilor aduse de curentii de aer. In timpul verii, il poti feri pe cel mic de intepaturile de insecte cu ajutorul unor huse impotriva insectelor care se monteaza pe carucior

In categoria Accesorii carucior vei gasi si saculeti de iarna confectionati din material moale, impermeabil si izolant, cu ajutorul carora plimbarea in sezonul rece il va scuti pe cel mic de orice disconfort, iar tu, ca parinte, nu iti vei face griji in legatura cu frigul pe care ar putea sa il resimta bebelusul.

Plimbarea copilului in carucior poate fi mai confortabila pentru parinte cu accesoriile potrivite

Si parintele poate suferi de frig in timpul plimbarii copilului, de aceea ii vor fi deosebit de utile niste huse protective maini. Pentru a fi scutit/-a de la caratul unor obiecte necesare pentru hrana si ingrijirea celui mic, poti cauta genti carucioare si vei gasi articole potrivite, compartimentate optim pentru transportul biberonului, al sticlei cu apa, al scutecelor si al altor produse pentru igiena.

Daca asiguri plimbarea cu o bara protectiva carucior, vei fi mult mai linistit/-a atunci cand cel mic isi manifesta curiozitatea si se apleaca pentru a explora mediul inconjurator. Ii poti atasa jucarii carucioare, pentru deliciul bebelusului.

Pentru situatiile in care se defecteaza una dintre roti, nu trebuie sa cumperi alt carucior. Poti gasi in oferta Mama.ro roti si camera pentru a inlocui pe cele nefunctionale.

Indiferent ce accesorii ai alege, asigura-te ca sunt compatibile modelului de carucior sau alege accesorii universale, potrivite oricarui tip de carucior, si te vei bucura de o plimbare mai sigura si mai confortabila, atat pentru tine, cat si pentru bebelusul tau.